Idol-tähdelle rajua palautetta lihavuudesta – teki 10 vuotta töitä vatsalihasten eteen

Vaalean kantrikaunottaren voitto American Idol -kilpailussa vuosikymmen sitten altisti hänet rajuille kommenteille koskien vartaloaan.

Carrie Underwood, 33, voitti Yhdysvaltojen American Idol -kilpailun vuonna 2005. Nainen nousi nopeasti koko kansan tietoisuuteen ja median valokeilaan. 

Uusimman  kannessa poseeraava kaunotar kertoo, että uransa alkuaikoina hän sai julmaa kritiikkiä painostaan, vaikka oli verrattain hoikka.

– Kun voitin American Idol -kilpailun, olin hieman painavampi kuin nyt. Se oli ensimmäinen kerta kun minusta kirjoitettiin niin laajasti internetissä, ja oli mahdotonta olla törmäämättä kirjoitettuihin kommentteihin, Underwood sanoo Mirrorin artikkelissa.

– Yleisön mielestä olin ilmeisesti lihava. En tietenkään oikeasti ollut, mutta välillä ihmiset valitsevat sanansa vähemmän ystävällisesti, tähti jatkaa.

Reilu vuosi sitten miehensä, Mike Fisherin kanssa pojan saanut nainen on tosissaan innostunut urheilusta ja julkaissut omalla Instagram-tilillään kuvia, jotka puhuvat puolestaan. Timmin mimmin kansikuva on kerännyt lähes sata tuhatta tykkäystä laulajan tilillä.

Tähti sanoo Mirror-lehden nettijulkaisussa ymmärtävänsä synnytyksen muuttaneen hänen vartaloaan, ja hän onkin asettanut uudet standardit sen mukaan. Urheilusta innostunut tähti on silti lähempänä unelmavartaloaan kuin koskaan aikaisemmin.

–  Se on varmaa, että tässä kohtaa elämääni minulla on enemmän edellytyksiä saada näkyvät vatsalihakset. Minusta tuntuu, että olen viimeisen 10 vuotta tehnyt töitä "sixpackin" eteen ja nyt olen lähellä sitä hetkeä, että ne (vatsalihakset) pystyy laskemaan. Ehkä, pienen pojan äiti muotoili.

Underwoodin Instagram-kuvan perusteella hän todellakin on huippukunnossa ja vatsalihasten laskeminenkin on jo ainakin osittain mahdollista.

Lue myös:

    Uusimmat