Alastonkuvia julkaiseva bloggari joutui nettikiusaajien kynsiin – avautuu saamistaan kommenteista

Australialaisbloggari avautuu ikävästä huomiosta, jota hän on saanut ulkonäkönsä, tarkemmin sanottuna hoikkuutensa vuoksi. 

28-vuotias Jessica O’Brien on suosittu Instagram-tähti, jonka julkaisemia alastonkuvia seuraa kymmentuhatpäinen yleisö. Vaikka naisen tarkoituksena onkin ollut jakaa sosiaalisen median tileillään kaikenlaisten vartaloiden ilosanomaa, hän kertoo joutuneensa itse haukkujen kohteeksi.

– ”Totta kai hän tuntee olonsa mukavaksi, hänhän on hoikka.” ”Odota, kunnes hänellä on viisi lasta, sitten hän ei sano enää mitään.” ”Syö enemmän.” Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä kommenteista, joita olen saanut liittyen vartalooni, nainen kertoo Instagram-päivityksessään.

Yllättäen ihmiset ovat päätyneet kommentoimaan naisen hoikkaa ulkomuotoa. Tätä Jessica itse kutsuu ”hoikan tytön kompleksiksi”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sinun ei tarvitse olla lihava joutuaksesi syyllistetyksi vartalostasi, hän lisää. 

Nainen ihmettelee Instagram-tilillään, miksi itsensä hyväksymisestä ja kehopositiivisuudesta puhuminen on paljon hyväksyttävämpää lihavien kuin hoikkien suusta kuultuna. Naisen mukaan ihmisten pitäisi ymmärtää, että laihuuden takana ei ole aina syömishäiriö tai yhteiskunnan luomat ulkonäköpaineet, vaan luontainen ruumiinrakenne.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jessica muistuttaa, että kenenkään ei tulisi joutua kuulemaan kommentteja vartalostaan; ei hoikkien, eikä kurvikkaiden. 

***


Lue myös:

    Uusimmat