Mainos

"Haluan olla paras mahdollinen versio itsestäni" – onko Lauren kenties maailman seksikkäin sairaanhoitaja?

Elämänmuutoksen myötä nainen hankki itselleen upean vartalon ja uuden ammatin. Nyt hän inspiroi muita samaan. 

Hoitoalalla työskentelevä Lauren Drain on noussut viime aikoina yhä useamman ihmisen tietoisuuteen upeiden Instagram-kuviensa ansiosta. Tämä 31-vuotias nainen aloitti uransa terveydenhoitoalalla ollessaan vasta 16-vuotias, ja hän on työskennellut useilla eri osastoilla, muun muassa tehohoitoa vaativien potilaiden parissa.

Terveys ja hyvinvointi kuuluvatkin tämän floridalaisnaisen suurimpien intohimojen joukkoon. Nainen uskoo nimittäin vakaasti, että aktiivinen elämäntyyli on avain pitkään ja terveellisen elämään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kahdeksan vuoden ammatillisen urani aikana en ole nähnyt koskaan urheilullisen ihmisen painivan kamalien terveyskriisien kanssa. Syy tähän on se, että hyvä kunto ja aktiiviset elämäntavat vähentävät sairauksien riskiä ja edistävät yleistä hyvinvointia, Drain kertoo.

Kilpailut motivoivat jatkamaan uuden elämäntyylin parissa

Toisin kuin voisi luulla, omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ei aina ole ollut yhtä vahvasti läsnä Drainin elämässä kuin nykyisin. Vasta autettuaan vuosien ajan potilaita sairaalassa Drain havahtui omaan heikentyneeseen terveydentilaansa. Ylityöt ja vartaloon kertyneet kilot aiheuttivat naiselle kovaa stressiä ja yleistä onnettomuuden tunnetta. Omaan pahaan oloonsa havahduttuaan Drain päätti ottaa jälleen elämänsä hallintaan ja laittaa asiat tärkeysjärjestykseen.

– Olin tyytymätön siihen, mitä näin peilistä, mikä teki oloni vielä pahemmaksi. Joten päätin muuttaa asiat parempaan suuntaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Halusin olla terve, hoikka, vahva ja itsevarma nainen, joka ennaltaehkäisisi aktiivisesti tauteja sen sijaan, että hoitaisi kaikkea pillereillä ja lääkkeillä.

Vaikka naiselle terveys olikin se kaikkein tärkein asia, pian hän alkoi etsiä lisämotivaatiota elämänmuutokseensa fitness-kilpailuista. Pian hän löysi itsensä kisaamasta bikineissä 30 osanottajan kilpailussa, jossa nainen sijoittautui yhdeksänneksi. Ensimmäiset kisat kasvattivat innostusta ja janoa fitness-maailmaa kohtaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pian Drain palkkasi itselleen valmentajan, joka on luotsannut naista amatöörikisojen kautta aina ammattilaissarjaan saakka. Fitness-alan ammattilaiseksi siirtynyt nainen on kerännyt itselleen suuren tukijoukon, sillä naisen Instagram-tilillä on jo 3,7 miljoonaa seuraajaa. Fitness-kisojen ja Instagram-tähteyden lisäksi nainen on kouluttautunut myös personal traineriksi, joka kannustaa asiakkaitaan toteuttamaan omat unelmansa; kaikki on mahdollista, kun vain jaksaa yrittää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen yrittänyt ja epäonnistunut yhä uudelleen ja uudelleen, mutta olen oppinut virheistäni. En ole täydellinen, enkä yritäkään olla. Haluan vain tehdä parhaani ja olla paras mahdollinen versio itsestäni, nainen kertoo nettisivuillaan.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.