Kaulaset lähtivät kymmenen päivän retriitille Kolumbiaan – Minttu kertoo, mitä on luvassa

Minttu Kaulanen ja Jasmin-tytär kertovat, millaisia uusia piirteitä löysivät itsestään Race Across the World Suomi -ohjelman kuvauksissa 6:57
Minttu Kaulanen ja Jasmin-tytär kertovat, millaisia uusia piirteitä löysivät itsestään Race Across the World Suomi -ohjelman kuvauksissa

Minttu ja Sampo Kaulanen lähtivät reissuun kahdestaan.

Yrittäjä Minttu Murphy-Kaulanen nähdään yhdessä tyttärensä Jasmin Isomäen kanssa Maikkarin uutuussarjassa Race Across the World Suomi, joka alkaa maaliskuussa. Sarjan lehdistötilaisuus oli viime viikolla ja sieltä Minttu suuntasi lähes suoraan lentokentälle. 

Minttu lähti miehensä Sampo Kaulasen kanssa Kolumbiaan kymmenen päivän retriitille. Sampo on puhunut retriiteistä avoimesti sosiaalisessa mediassa, mutta Minttu on ollut se, joka tutustutti miehensä aikoinaan niihin. 

– Sampo lähti minun perässäni retriiteille, se ei mennyt suinkaan toisinpäin, vaikka nyt siitä saattaisi saada sellaisen kuvitelman. Olen siis käynyt ja tiedän suurin piirtein, mihin olen menossa. 

Minttu avaa hieman, mitä kymmenen päivän retriitti pitää sisällään.

– Otetaan yhteys luontoon, jos niin kornisti voi sanoa. Siellä syödään luonnon itsessään tarjoamia vihanneksia ja hedelmiä, eikä lihaa ollenkaan. Sen lisäksi tanssitaan, joogataan ja tutustutaan ihmisiin. Enimmäkseen tutustut itse itseesi. Tämä on minulle sellainen resetointimatka. 

Kaulasten elämä muuttui vuosi sitten, kun he myivät Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin kaupan. Minttu kuvailee tuntemuksiaan, kuinka hän sai sen jälkeen identiteettikriisin. 

– Kauppa oli niin vahva osa minun omaa identiteettiäni. Nyt on aika ikään kuin saada resetointi, että mitäs tässä oikein tapahtuu minussa itsessäni.

Sampo kertoi lokakuussa Viiden jälkeen -ohjelmassa, että ajatus Jounin Kaupan myymisestä sai viimeisen sysäyksensä vuonna 2022. 

– Olimme Lappajärvellä. Tulin hölkältä ja minua oksetti, jälleen kerran oli paska fiilis sisällä. Tiesin, mistä se johtuu. Minulla oli kauhea stressi kaupasta jälleen kerran päällä, Sampo kertoi.

Sama tunne jatkui Sampon kertoman mukaan jo toista vuotta. Töihin meneminen tuntui vaikealta, ja joka kerta työpaikalle saapuessa kurkussa tuntui pala.

– Itketti ja tuntui huonolta. Silloin tiesin, että nyt on aika lyödä tälle hommalle piste. En minä halua itseäni tappaa siinä sorvin ääressä, varsinkaan silloin, kun ei enää nauti siitä, mitä tekee, hän jatkoi. 

Race Across the World Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 16.3. klo 21.  MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat