Sampo Kaulanen kertoo hetkestä, kun hän päätti myydä Jounin Kaupan: "Minua oksetti, jälleen kerran oli paska fiilis "

Erikoishaastattelussa Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen 15:39
Erikoishaastattelussa Sampo Kaulanen ja Michele Murphy-Kaulanen

Sampo ja Minttu Kaulanen vierailivat Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa kertomassa muun muassa uudesta arjestaan Jounin Kaupan myymisen jälkeen.

Michele "Minttu" Murphy-Kaulasen ja Sampo Kaulasen elämässä ovat puhaltaneet tänä vuonna muutoksen tuulet, kun Sampo kertoi huhtikuussa myyneensä Jounin Kaupan. Hän kertoi allekirjoittaneensa kaupan Kesko Oyj:n kanssa ja näin ollen myyvänsä Ylläksen liepeillä olevan, Äkäslompolon kylässä sijaitsevan Jounin Kaupan liiketoiminnan, rakennukset sekä maa-alueet.

Minttu ja Sampo Kaulanen vierailivat maanantaina 16. lokakuuta Viiden jälkeen -erikoishaastattelussa kertomassa muun muassa uudesta arjestaan Jounin Kaupan myymisen jälkeen. Sampo kertoi haastattelussa, että ajatus Jounin Kaupan myymisestä sai viimeisen sysäyksensä viime vuonna.

– Olimme Lappajärvellä. Tulin hölkältä ja minua oksetti, jälleen kerran oli paska fiilis sisällä. Tiesin, mistä se johtuu. Minulla oli kauhea stressi kaupasta jälleen kerran päällä, Sampo kertoi.

Sama tunne jatkui Sampon kertoman mukaan jo toista vuotta. Töihin meneminen tuntui vaikealta, ja joka kerta työpaikalle saapuessa kurkussa tuntui pala.

– Itketti ja tuntui huonolta. Silloin tiesin, että nyt on aika lyödä tälle hommalle piste. En minä halua itseäni tappaa siinä sorvin ääressä, varsinkaan silloin, kun ei enää nauti siitä, mitä tekee, hän jatkoi. 

Jounin Kaupan toimitusjohtajana vuodesta 2014 työskennellyt Minttu ei kertomansa mukaan kokenut luopumisen tuskaa itse Jounin Kaupasta, vaan oli kiintynyt sen henkilökuntaan ja siihen, mitä Sampon isoisä ja vanhemmat olivat kaupan eteen tehneet. 

– Minä tulin käytännössä luotsaamaan perheyritystä eteenpäin. Sitten kun näet, että toinen kipuilee sen kanssa niin valtavasti se kauppahan on antanut meille ihan valtavasti, mutta on se meiltä ottanutkin. Kaikki, mitä perheemme on tehnyt, teimme kauppa edellä. Kun Sampolle riitti, niin minulekin riitti, Minttu sanoi.

Yllä olevalla videolla pari kertoo muun muassa Jounin Kaupan myyntihinnasta, tutustumisestaan ja suhteensa aikana kohtaamistaan vaikeuksista!

Lue myös:

    Uusimmat