Minttu Kaulanen nähdään Jasmin-tyttärensä kanssa uudessa seikkailuohjelmassa – teki reissun aikana yllättävän havainnon itsestään

Tältä näyttää Race Across the World Suomi -sarja 2:00
Tältä näyttää Race Across the World Suomi -ohjelma!

Minttu Kaulanen ja Jasmin Isomäki ovat mukana Race Across the World Suomi -ohjelmassa.

Yrittäjä Minttu Murphy-Kaulanen, 43, on mukana tyttärensä Jasmin Isomäen, 23, kanssa Maikkarin Race Across the World Suomi -ohjelmassa. Uutuussarjassa kuusi paria lennätetään Marokkoon ja siitä eteenpäin heidän täytyy reissata ilman lentämistä. Kilpailijoiden apuna ei ole luottokortteja tai digilaitteita, vaan kartta ja rajattu määrä käteistä.

Kaulaselle oli heti päivänselvää, että hän ottaa seikkailuohjelmaan mukaan tyttärensä. Äiti ja tytär ovat aina olleet läheisiä, mutta Kaulanen halusi reissun aikana tutustua entistä enemmän tyttäreensä.

– Haluan tuntea hänet Jassuna, miten hän selviytyy asioista ja hoitaa juttuja ilman minun apuani. Tuo oli äärimmäisen silmiä avaava reissu myös sen takia, että äiti ei ole aina oikeassa. Tämän myönnän vain tämän kerran, Kaulanen nauraa.

Ohjelmassa kilpailijat matkustavat eri maissa ja näkevät uusia paikkoja.

– En lähtenyt mukaan sen takia, että nyt tehdään televisio-ohjelmaa. Halusimme äidin kanssa nähdä maailmaa ja reissata. Tuo oli aivan uskomaton reissu, Isomäki kertoo.

– Lähtisin koska tahansa uudelleen, Kaulanen jatkaa.

Koska kyseessä on seikkailusarja ja kilpailijoiden tehtävänä on päästä eri paikkoihin mahdollisimman nopeasti. Monesti juuri tällaisissa sarjoissa kilpailuhenkisyys korostuu.

– En ole yhtään kilpailuhenkinen. Minulla oli motiivina Jassun kanssa lähteä katsomaan maailmaa, eikä kilpailuhenkisyyttä tullut yhtään reissun aikana, Kaulanen sanoo.

– Kilpailuhenkisyys näkyi ehkä enemmän minussa, Isomäki naureskelee.

Molemmat oppivat itsestään reissun aikana uusia puolia. Isomäki huomasi, että hän onkin oikeasti rohkeampi ja sosiaalisempi kuin uskoikaan. Kaulanen puolestaan tajusi pitävänsä uusista ihmisistä, vaikka ennen reissua käsitys asiasta oli ollut ihan toinen.

– Olen tehnyt itselleni kuoren, että vihaan ihmisiä, mutta se ei pidä pienessäkään mittarissa paikkaansa. Olen varmaan tehnyt itselleni pienen suojakuoren ja en ole halunnut ottaa ihmiskontakteja. Reissun aikana huomasin, että ihmiset haluavat vilpittömästi auttaa ja se oli mahtava nähdä, että tykkään näistä ihmisistä.

Kaulanen on esiintynyt monissa tv-ohjelmissa vuosien aikana, joten hänelle julkisuus on tuttua. Nyt myös oma tytär astelee julkisuuden valokeilaan.

– Jännittää, miten ohjelma otetaan vastaan, koska en ole aikaisemmin julkisuudessa ollut, Jasmin myöntää.

Race Across the World Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 16.3. klo 21.  MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat