Kauhun hetket kesken tennisottelun – tuomari lyyhistyi kentän pintaan: "Sydämeni meni rikki"

Danielle Collinsin ja Paula Badosan välinen tennisottelu Charleston Openin avauskierroksella sai järkyttävän käänteen, kun yhtäkkiä kesken ottelun linjatuomari lyyhistyi maahan.

Ottelu keskeytettiin heti ja tuomari sai ensihoitoa. TV-kameroiden kuvat käännettiin toisaalle. Tuomari kannettiin paareilla pois kentältä viittä minuuttia myöhemmin. Ottelua jatkettiin pitkän tauon jälkeen ja lopulta Collins voitti erin 6-1, 6-4. Yhdysvaltalainen oli järkyttynyt tapahtuneesta.

– Sydämeni meni rikki. Olin valmis itkemään, joten palautuminen ja ottelun lopettaminen kovaa vastustajaa vastaan ei ollut helppoa. Tärkeintä on kuitenkin nähdä, että hän tulee olemaan kunnossa, Collins sanoi ottelun jälkeen.

Kroonisesta tulehdussairaudesta kärsivä Collins ilmoitti tammikuussa, että kaudesta tulee hänen viimeinen. Hän voitti vastikään Miami Openin. Se on hänen uransa suurin voitto sekä ensimmäinen WTA:n 1000-tasolla. Lopettamispäätöksen mahdollinen peruminen ei kuitenkaan ole käynyt mielessä.

– Tiesin, että kaikki nämä kysymykset tulevat hyvässä paikassa, sillä minusta tuntuu, että monet haluavat minun jatkavan pelaamista.

Collins kohtaa turnauksen toisella kierroksella torstaina maailmanlistan kuutosen Ons Jabeurin. Collins on maailmanlistalla sijalla 22.