Tennispelaajan painajaismainen tilanne: juoksi vessaan kesken pallon

Tennispelaaja Christopher Eubanks joutui vatsatautisena kiperän päätöksen eteen Yhdysvaltain avoimissa. Vessaan juokseminen saattaisi maksaa hänelle ottelun voiton, mutta toisaalta aikaa ei ollut hukattavaksi kentälläkään.

Eubanks joutui toisen kierroksen ottelun kuluessa jo aiemmin turvautumaan lääkintätaukoon pahoinvoinnin takia. Neljännen erän 5–5-tilanteessa Eubanks joutui neuvottelemaan ottelun jatkosta tuomarin kanssa. Hän oli erissä selkä seinää vasten 1–2-tappiolla.

– Jos otan rangaistuksen tämän pelin jokaisesta pallosta ja vessatauosta, kuinka paljon minulla on aikaa? Eubanks kyseli talkSPORTin mukaan.

Tuomari totesi, että Eubanks joutuisi luovuttamaan pelin, mutta erän voittoa se ei hänelle maksaisi. Amerikkalaispelaaja palasi tämän jälkeen oman päätyviivansa taakse ottamaan vastaan Benjamin Bonzin syöttöä.

Kaksi ässäsyöttöä myöhemmin Eubanksille tuli äkkilähtö. Hän hölkkäsi kesken pallon Bonzin lyömän palautuksen ohi ja poistui kentältä.

Maailmanlistalla sijalla 30 oleva Eubanks palasi hetken kuluttua ja onnistui pitämään oman syöttönsä. Neljäs erä meni katkaisupeliin, jossa sijoittamaton Bonzi oli kuitenkin parempi pistein 9–7 ja vei koko ottelun nimiinsä 6–7, 6–2, 2–6, 6–7.