Tennistähti heitti lasta mailalla päähän kesken ottelun

Romanian tennistähti Irina-Camelia Begu joutui kohuotsikoihin Ranskan avoimissa torstaina, kun hänen heittämä maila pompahti katsomoon ja osui lasta päähän. Aiheesta kertoi Sky Sports.

Begu kohtasi torstaina Ekaterina Alexandrovan. Hän ei ollut tyytyväinen omaan suoritukseensa hävittyään pelin kolmannessa erässä ja heitti mailan maahan, josta se pomppasi yleisöön ja osui poikaa kasvoihin. Kuviin taltioitui itkevä poika.

Maailmanlistalla sijalla 56. olevan Begun teko ei ollut tahallinen, mutta se aiheutti silti suurta draamaa. Tuomari meni tapahtuman jälkeen romanialaisen penkin luokse, mutta Begu selvisi teostaan ilman hylkäystä. Begu halasi ottelun jälkeen poikaa ja pyysi lehdistötilaisuudessa anteeksi. 

– Se oli tuskallinen hetki minulle, joten en halua puhua hirveästi siitä. Haluan vain pyytää anteeksi. Koko urani aikana en ole tehnyt mitään tällaista ja tunnen oloni huonoksi sekä surulliseksi. Siksi haluan vain pyytää anteeksi, Begu sanoi.

Tilanne sai valtavasti huomiota ja entinen huippupelaaja Tim Henman kritisoi romanialaista Eurosportin lähetyksessä.

– Se on täysin hyväksymätöntä. Pelaajan täytyy ottaa vastuu mailastaan otteluiden aikana. Tuollaista ei saa tapahtua, Henman totesi.

Begu voitti lopulta ottelun ja kohtaa kolmannella kieroksella Leolia Jeanjeanin.

Lue myös:

    Uusimmat