Katy Perryllä outo pakkomielle

Laulaja Katy Perryllä on pakkomielle hampaidensa suhteen.

Supersuosioon noussut laulaja Katy Perry paljastaa oudon pakkomielteensä hampaidensa suhteen. Laulajatar nimittäin pesee hampaansa vähintään kuusi kertaa päivässä. Laulajan lähipiirin mukaan tähdellä on aina hammasharja mukanaan.

– Nuorena häneltä löydettiin kolmetoista reikää. Nykyään hän harjaa hampaansa vähintään kuusi kertaa, lähipiiristä kerrotaan Daily Star -lehdelle.

Perryn mukaan hän sai innostuksen hampaiden jopa pakkomielteiseen puhdistamiseen katsottuaan laulajatar Britney Spearsin musiikkivideoita.

– Halusin hampaideni olevan kuin Britney Spearsin hampaat. Kasvoin katsoen hänen musiikkivideoitaan ja pohdin aina miten hän pitää hampaansa niin valkoisina. Mietin, että hankkiiko hän uudet hampaat niin usein, koska ne olivat todella valkoiset, Perry kertoo.

– Harjaan hampaani ainakin aamiaisen ja lounaan jälkeen. Minulla tosiaan oli kolmetoista reikää nuorempana. En käynyt usein hammaslääkärin vastaanotolla ja mentyäni hammaslääkärille pitkän ajan jälkeen, lääkäri kauhisteli hampaitani ja mietti tarvisinko kokonaan uudet hampaat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat