Katy Perryä kosiskellaan avioliittoa koskevaan paljastuskirjaan

Laulaja Katy Perrylle on The Sun -lehden lähteiden mukaan tarjottu kirjadiiliä.

Huippusuosion saavuttanut laulaja Katy Perry saattaa halutessaan lyödä avioerollaan Russell Brandista hyviksi rahoiksi, uutisoi The Sun -lehti. Lehden saamien tietojen mukaan hänelle on tarjottu diiliä kolmelta eri kirjakustantajalta paljastuskirjan tekemisestä. Tarjoukset kirjasta ovat kivunneet todella korkealle, sillä lähteen mukaan hänelle on tarjottu avokätistä kahden miljoonan punnan (noin 2,5 miljoonan euron) kirjadiiliä. Tämän huippusumman perusteena on muun muassa pariskunnan avioeron syiden salaaminen julkisuudesta, sillä kumpikaan osapuoli ei ole eritellyt syitä liiton päättymiseen. Mielenkiintoisen lisämausteen tarjottuun diiliin tuo se, että myös kaksi teosta kirjoittaneen Brandin on huhuttu suunnittelevan paljastuskirjaa suhteen ajalta.

Katy ei kauaa ole sinkknua viihtynyt, sillä hän on löytänyt julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan jo uuden rakkaan. Hän on viihtynyt tiiviisti viime aikoina 22-vuotiaan ranskalaisen mallin Baptiste Giabiconin seurassa romanttisissa merkeissä. Perry on selviytynyt eron yli salamavauhtia, sillä aiemmin hänen kerrottiin yrittävän yhteenpaluuta entisen miehensä kanssa.

Perry ja Brand ilmoittivat yllättäen avioerostaan joulukuun loppupuolella. Asiaa oli spekuloitu jo pidemmän aikaa, kun pariskunta vietti joulua erillään. Katy edusti ilman vihkisormusta vieraiden miesten seurassa rantatunnelmissa Havaijilla, kun taas Russell juhlisti samoihin aikoihin pyhiä yksinään Lontoossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat