Katuuko Meg Ryan kauneusleikkauksiaan?

Jokainen muistaa Meg Ryanin ihanissa rooleissaan elokuvissa Kun Harry tapasi Sallyn ja Uneton Seattlessa. Megin 1990-luvulla saavuttama suosio on kuitenkin jäänyt viime vuosikymmenen aikana totaalisesti unholaan, eikä kaunotar ole onnistunut tekemään menestyksekkäitä elokuvia sen koommin.

Olisikohan syynä näyttelijättären kiivas nuorekkuuden tavoittelu plastiikkakirurgian keinoin? Meg Ryanin kasvoissa alkoi nimittäin näkyä muutoksen merkkejä 2000-luvun alkuvuosina, ja vuosikymmenen saatossa ne näyttävät kokeneen lukuisia muutoksia.

Huhut naisen läpikäymistä erilaisista operaatioista ovat velloneet hurjina, mutta Ryan itse ei ole antanut juoruille virallista vahvistusta.

Verratessa Megin kulta-aikojen kuvia uusimpiin otoksiin, on selvää, että ainakin näyttelijättären huulia on käsitelty kirurginveitsellä. Plastic Sergeant -sivustolla uumoillaan, että huulitäytteen lisäksi Ryanille on laitettu poskipäitä korostavat implantit ja tehty mahdollisesti myös kasvojenkohotus.

Viime vuoden lopulla Meg nähtiin yllättäen entistä kapeahuulisempana, joten onkohan tähti itsekin ymmärtänyt, ettei jatkuva kauneuskirurgiaan turvautuminen tarkoita samaa kuin arvokkaasti vanheneminen ja alkanut katua leikkauksiaan?

Siispä Meg, olet ihana juuri sellaisena, millaisena muistamme sinut 90-luvun suosikkileffoista. Silloin, kun kasvosi eivät näyttäneet muovista tehdyiltä. Vaadimmekin, että jätät huulesi tästä lähtien rauhaan!

Meg Ryanin tähdittämä Kuka pelkää pimeää AVAlla tiistaina 8.2. klo 21.00!

(AVA)

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Zimbio.com, Plasticsergeant.com

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja