Katso kuvat: Näin rennosti Hollywood-rakastavaiset kuhertelevat vapaa-ajalla

Tähtien rennot kesäasut kertovat, että myös tähdet vaihtavat joskus vapaalle. Kaiken lisäksi he kuhertelevat kuin kuka tahansa meistä.

Vapaa-ajallaan tähdet ovat kuin kuka tahansa meistä. Hollywood-rakastavaiset viettävät vapaa-aikaansa tyylikkäästi, mutta rennosti.

Malli Miranda Kerr ja näyttelijä Orlando Bloom romanttisella kävelyllä New Yorkissa. Pariskunta on vasta saanut lapsen ja hehkuu vanhemmuuden onnea.

Malli Kate Moss ja kitaristi Jamie Hince vierailivat Lontoossa ystävänsä Jake Chapmanin näyttelyssä. Villiä elämää viettänyt Moss pukeutuu vapaa-ajallakin rockhenkisesti. Pari avioitui heinäkuun alussa.

Laulaja Gwen Stefania kuvataan harvoin kaksin muusikkomiehensä Gavin Rosdalen kanssa. Tähtipari on useimmiten lastensa ympäröimänä. Tällä kertaa lähes 10 vuotta naimisissa ollut pari kuvattiin Hollywoodissa shoppailureissulla. Gwen oli rennon tyylikäs - kuten aina.

Näyttelijät Diane Kruger ja Joshua Jackson ovat kuin vastarakastuneita, vaikka he ovat olleet yhdessä jo vuodesta 2006. Rakastavaiset suuntasivat halailun jälkeen yhteiselle lounaalle New Yorkissa. Pariskunnan pukeutuminenkin muistuttaa jo vähän toisiaan.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja