Katso: Ilveksen ongelmat tiivistyivät näihin tuskan sekunteihin – keskiössä ylistetty tähtipelaaja

Käsittämätöntä luomisen tuskaa – Ilveksen ongelmat tiivistyvät tähän hetkeen, keskiössä ylistetty tähtipelaaja 1:29
Petri Kontiolan mestaroima ylivoima jäi pahasti piippuun. Katso maalinteon tuskaa huokunut tilanne tästä.

SM-liigakauden superyllättäjä Pelicans ryösti itselleen katkon paikan SM-liigan välierissä Ilvestä vastaan tiistaina. Lahtelaisnippu tarjosi 2–0-johtoasemassa kavennuspaikkaa hopeatarjottimella kolmannessa erässä, kun kaksi pelaajaa lähti jäähyaitioon heitettyään kiekon katsomoon. Ilveksen tähtipelaajien ratkaisut jäivät kuitenkin pahasti tehottomiksi, eikä osumaa syntynyt.

Pääkuvan video: Puolitoista minuuttia luomisen tuskaa – näihin tapahtumiin ylivoimalla Ilveksen ongelmat tiivistyvät.

Kotijoukkue marssitti ylivoimaan jäälle Petri Kontiolan, Les Lancasterin, Eemeli Suomen, Joona Ikosen ja Henrik Haapalan. Kontiolan pelinrakenteluun turvautunut ylivoima jäi kuitenkin ilman tulosta. Patrik Bartosak torjui Pelicans-maalilla nollapelin 23 torjunnalla.

Pelicans vei lopulta kaksi kolmesta peräkkäisestä Tampereella pelatusta välieräkamppailusta. Ottelusarja on turkoosien komennossa voitoin 3–2. Kuudes ottelu pelataan torstaina Lahdessa. Pelicans etenee voitolla finaalisarjaan Tapparaa vastaan. Mikäli Ilves raapii vierasryöstön, ottelusarja huipentuu seitsemännessä pelissä lauantaina.

Maalikooste: Ilves - Pelicans 4:33
Pelicans nollasi Ilveksen Tampereella tiistaina. Katso tästä ottelun maalit.