Ilves kärsi ensimmäisen tappionsa – isot lukemat: "Kaikki meni pieleen"

1:01
Otto Kivenmäki iski Pelicansin viidennen maalin Ilvestä vastaan loppuminuuteilla ylivoimalla.

Jääkiekkoliigan kärkijoukkue Ilves aloitti tämän kauden sivuamalla historiansa parasta kauden alkua viiden ottelun otannalla. Joukkue keräsi viimeksi viidessä ensimmäisessä pelissä neljä suoraa voittoa ja yhden lisäpisteen kauden 1988–89 alkuun.

Lauantaina Lahdessa Pelicans pisti tupsukorvien voittomarssin poikki lukemin 5–1. Kotijoukkueen voittomaalin iski entinen Ilves-pelaaja Joni Ikonen (1+1), joka on osunut tällä kaudella neljästi.

– Tulostaulu ei valehtele, Pelicans oli hyvä. Kaikki meni pieleen, päävalmentaja kantaa vastuun tuloksesta, Ilves-luotsi Jouko Myrrä sanoi.

1:15
Tämä maali jäi Ilveksen ainokaiseksi, mutta oli sitäkin upeampi: Petri Kontiolan alustus selkänsä taakse Panu Miehon viimeistelemään osumaan oli suoranaista taidetta.

Pelicans sai kokoonpanoon NHL-joukkue Los Angeles Kingsin tulokasleiriltä palanneen Aatu Jämsenin. Kakkosketjuun ja ylivoimaan noussut pelaaja saalisti kauden avausottelussaan syöttöpisteen. Toisen erän lopussa hän ja Dominik Masin rähisivät väkivaltaisuusjäähyt.

– Perus maalinedustilanne, se kuuluu lätkään. Ja jengiltä oli älyttömän kova suoritus, Jämsen sanoi.

4:45
Ilveksen ja Pelicansin päävalmentajat Jouko Myrrä ja Tommi Niemelä kommentoivat pelitapahtumia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja