Katri Helenalta kirja henkimaailman viesteistä

Laulaja Katri Helena avaa tulevassa kirjassaan läheisiltään henkimaailmasta saamiaan viestejä. Kirjan tarkoitus on tuoda lohtua.

Katri Helenalta ilmestyy uusi Taivaan tie -niminen levy ja kirja keväällä 2014. Otava tiedottaa ajatuksen kirjasta syntyneen, kun Katri ja joukko lauluntekijöitä kokoontuivat keväällä uuden levyn suunnitteluretriitissä, jossa Katri ensimmäistä kertaa avasi päiväkirjojaan. Uuden levyn laulut ovat syntyneet Katrin kirjeiden ja päiväkirjamerkintöjen pohjalta. Samannimiseen kirjaan on koottu hänen mietelmiään.

Kirja tarjoaa lohtua

Katri Helena on vuodesta 1988 saakka kirjoittanut muistiin viestejä, joita hän on saanut läheisiltään henkimaailmasta. Viestit ovat tarjonneet vastaanottajalleen suunnattoman määrän opastusta, tukea ja voimia. Suru on sulanut rinnassa ja kauniit sanat ovat lohduttaneet.

Nyt Katri Helena avaa mietelausein täytetyn muistikirjansa lukijoille. Kirjaan on koottu hänen mietelmiään, jotka ilahduttavat, pohdituttavat ja tarjoavat lohtua. Teos ilmestyy Otavan kustantamana keväällä 2014.

– Vain hyvällä saat aikaan hyvää. Vain rakkaudella saat rakkautta. Vain rakastamalla kestät itse. Ei ole muuta tietä, Katri Helena toteaa tiedotteessa.

Suomalaisten suursuosikki juhlii parhaillaan puolen vuosisadan mittaista taiteilijanuraansa kiertueellaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat