Mainos

Katri-Helena villitsi nuoret Provinssissa

Sääennusteiden lupaamat myrskyt ja sateet kiersivät Provinssirokin kaukaa viikonloppuna, ensimmäiset sadepisarat saatiin taivaalta vasta sunnuntaina iltapäivällä. Sade ei pilannut edes Katri-Helenan keikkaa, joka avasi jo viikko sitten loppuun myydyn sunnuntaipäivän. Yleisömeressä huojuivat ripi rinnan niin läheisen vanhainkodin asukkaat kuin noin viisitoistavuotiaat fanitkin.

- Onhan se uskomatonta, miten hieno ääni hänellä on vieläkin, ihmetteli oululainen Aukusti Kiuru.

Prinsessoiksi pukeutuneet kittiläläiset Sari ja Ellu tirauttivat liikutuksen kyyneleet heti keikan alkumetreillä.

- Katri-Helena on vaan niin ihana!

Katri-Helena itse oli otettu yleisön laajasta ikähaitarista.

- Olin aivan liikuttunut, kun näin vanhainkodin pyörätuoliporukan tulevan paikalle ja toisaalta aivan nuoret yleisön joukossa, kertoi iskelmätaivaan kuningattareksi Provinssissa tituleerattu tähti.

Tapahtuman järjestäjä on hoksannut kansaa kiinnostavan ulkomaisten starojen lisäksi myös kotimaisten tähtiesiintyjien. Paula Koivuniemen, Kari Tapion ja Vesa-Matti Loirin jälkeen Katri-Helena lunasti paikkansa festivaaliyleisön sydämissä.

- Muutenkin näkyy, että festarikansa on aikuistunut. Meillä alkaakin olla pula majoituskapasiiteetista, sillä aikuinen porukka haluaa yöpyä hotellissa tai tiloissa, joissa on perusmahdollisuus ja oma rauha, kertoo Selmu ry:n toiminnanjohtaja Harri Pihlajamäki.

Hän oli erittäin huojentunut siitä, että Provinssi teki yleisöennätyksen ja sai paikalle peräti 81 000 maksavaa katsojaa. Parin vuoden festaritaantuma korjaantui myös Seinäjoella.

- Pystymme kuittaamaan parin edellisen vuoden tappiot tällä, kertoi Pihlajamäki.

Etukäteen pelätty muuntohuumeiden maihinnousu kesäfestareille kuivui myös kasaan Seinäjoella.

- Tälläkin alueella on ollut muutamia kuolemantapauksia näihin aineisiin liittyenj ja poliisi oli satsannut aika lailla tähän puoleen, onneksi pääosin siviiilipukuisten lainvalvojien muodossa, kertoi Pihlajamäki.

Katso Outi Airolan juttu Seinäjoelta (Seitsemän uutiset 19.6.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.