Laura Malmivaaran parhaat lukioystävät paljastavat muistot yhteisistä kouluajoista: "Varmaan kaikki oli ihastuneita Lauraan"

Laura Malmivaaran paras ystävä Riikka Mäkinen yllätti hänet täysin – katso tunteikas esitys 4:52
Laura Malmivaaran paras ystävä Riikka Mäkinen yllätti hänet täysin – katso tunteikas esitys

Laura Malmivaara on ollut lapsuudesta asti Pave Maijasen fani.

Näyttelijä Laura Malmivaaran paras ystävä Riikka Mäkinen keräsi lukion ystäväporukan yhteen ja loi Malmivaaralle nostalgiahetken Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelman toisen kauden ensimmäisessä jaksossa. Malmivaara ja Mäkinen olivat etenkin nuorena erottamaton parivaljakko ja yhdessä Mikko Von Hertzenin ja Kalle Chydeniuksen kanssa he viettivät aikaa Sibelius-lukio aikoina.

– Jos meitä oli sata poikaa siellä lukiossa, niin varmaan kaikki oli ihastuneita Laura Malmivaaraan. Kaunis, ihana, hymyilevä ja mysteerinen. Se vakavuus mikä hänessä oli. Se oli mysteeri, jonka jokainen poika halusi ratkaista, Von Hertzen ja Chydenius muistelevat jaksossa lukioaikaa.

Mäkinen kertoo, että Malmivaaran suosikkiartisti lapsuudesta asti on ollut Pave Maijanen. Malmivaara oli lähettänyt jo lapsena Pave Maijaselle rakkauskirjeen ja saanut siihen vastauksen.

– Sain vastaukseksi Polaroid-kuvan ja siinä luki ”moi”, Malmivaara kertoo.

Malmivaara häkeltyy tajutessaan, ketkä ystävät lavalla esiintyvät. Eniten hän yllättyy parhaan ystävänsä Mäkisen soitosta.

– Ei ole totta, Riikka pliis! Minä kostan tämän. Miten olet pystynyt tähän? Ja vielä soittamaan, Malmivaara kysyy koskettavien fiilisten kera.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma 13. helmikuuta kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat