Katie pukeutuu vain pinkkiin ja omistaa yli 100 Barbie-nukkea – pelkää, ettei kukaan halua deittailla häntä: "Kuvittelen deittieni astuvan huoneeseeni..."

Barbeja rakastava Katie pukeutuu pelkästään pinkkiin – pelkää nyt, ettei kukaan halua deittailla häntä 2:08
Barbie-nukkeja rakastava Katie pukeutuu pelkästään vaaleanpunaiseen.

Katie kertoo olevansa suuri Barbie-nukkejen fani. Varhaislapsuudesta alkanut intohimo on kehittynyt pakkomielteeksi kaikkea vaaleanpunaista ja söpöä kohtaan.

Daily Star kertoo 18-vuotiaasta Katie Lovedaysta, jolla on valtaisa pakkomielle kaikkeen vaaleanpunaiseen. Englannissa asuva Katie on pikkulapsesta saakka pukeutunut vaaleanpunaiseen ja leikkinyt Barbie-nukeilla. 

Nyt täysi-ikäisenä hän keräilee Barbie-nukkeja ja on sisustanut huoneensa lattiasta kattoon vaaleanpunaiseen. Katien vaatekaappi on täynnä pinkkejä vaatteita.

– Äitini huomasi pakkomielteeni ja puki minut aina pinkkeihin vaatteisiin. Hänkin rakastaa sitä, Katie paljastaa.

Katien äiti Alison, 55, on sisustanut kodin vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla, mutta mikään ei vedä vertoja Katien omalle huoneelle. Voit katsoa yllä olevalta videolta, miltä Katien vaatekaapissa ja omassa huoneessa näyttää.

Murrosiässä kaikki muuttui

Tällä hetkellä koko maailma tuntuu olevan lähes yhtä innoissaan Barbiesta ja vaaleanpunaisesta kuin Katie itse. Kaikki johtuu juuri ensi-iltansa saaneesta kauan odotetusta ja hypetetystä Barbie-elokuvasta. 

– En oikeastaan juuri välitä elokuvista, mutta olen innoissani tulevasta Barbie-leffasta. Lapsuuden minäni menisi siitä aivan sekaisin, kun näkisi oman tyylinsä edustettuna isolla ruudulla, Katie kertoo. 

Murrosiässä Katie kävi kuitenkin läpi vaiheen, jossa häntä hävetti olla oma itsensä. Teininä hän ei pukeutunut vaaleanpunaiseen ja piilotteli nukkejaan.

– Halusin kopioida muita. Tyylini muuttui silloin todella tavalliseksi ja yksinkertaiseksi. Pukeuduin valkoisiin t-paitoihin, lenkkareihin ja farkkuihin, Katie muistelee.

Valmistuttuaan Katie kertoo, että hänestä on tullut paljon itsenäisempi. Hän tajusi, etteivät tavalliset arkivaatteet sopineet hänelle. 

– Aiemmin pukeuduin vain sellaisiin vaatteisiin, joihin muut ihmiset halusivat minun pukeutuvan. Olin todella epävarma niissä vaatteissa, enkä voinut ymmärtää miksi, Katie pohtii.

Koronapandemian aikana Katiella oli aikaa miettiä ja hän ymmärsi, ettei enää välitä mitä muut ihmiset hänestä ajattelevat. Kaikki alkoi pienistä yksityiskohdista.

– Saatoin lisätä vain hiukan pinkkiä meikkiini ja itsevarmuuteni kasvoi, Katie kertoo. 

Liian pinkki deittailtavaksi?

Nykyisin Katiella on 100 Barbien kokoelma, johon kuuluu useita keräilykappaleita. 

– Olen aina rakastanut Barbie-nukkeja. Sain niitä aina lahjaksi, myös Bratz-nukkeja, hän kertoo.

Löydettyään oman tyylinsä Katie on onnellinen saadessaan toteuttaa itseään juuri sellaisena kuin hän on. Katie kuitenkin pelkää vaaleanpunaisen Barbie-pakkomielteensä karkottavan potentiaaliset deitit tiehensä. 

– Kuvittelen deittieni astuvan huoneeseeni ja ajattelevan kaiken pinkin olevan vain liikaa, Katie pohtii. 

Katie tiedostaa, että hänen tyylinsä voi olla monien mielestä yliampuva.

– Minua huolettaa, että ihmiset haluavat partnerin, joka pukeutuu rennommin. Minun tyylini perustuu täysin lapsuuden Barbie-nukkeihini, Katie kertoo.

Suuri osa palkasta menee uusiin vaatteisiin

Nykyisin Katie on itsetyöllistetty ja pyörittää omaa vaatemerkkiä. 

Katie tunnustaa, että vaaleanpunaisesta on tullut hänelle jonkinasteinen addiktio. Tällä hetkellä hän kieltäytyy pukemasta ylleen mitään muuta väriä.

– Jos lähden shoppailemaan, pidän silmällä vain pinkkejä asioita. Ei ole mitään järkeä pukea päälleni mitään muuta, hän kertoo.

Suuri osa Katien kuukausipalkasta menee pinkkeihin vaatteisiin ja asusteisiin. Vaatekaapin sisältö vaihtuu usein, sillä hän käyttää asujaan ainoastaan muutaman kerran.

Katie unelmoi vaaleanpunaisesta autosta. Hänen kohdallaan se tarkoittaisi myös auton verhoilua pinkkiin, ei pelkästään ulkokuorta. 

Lähteet: Kameraone ja Daily Star

Lue myös:

    Uusimmat