Brunan elämä saattaa olla pinkimpää kuin oikealla Barbiella – jopa uimavesi värjätty

Barbien matka blondista ikoniksi 8:35
KATSO MYÖS: Barbie-nuken matka blondista ikoniksi.

Brasilialainen Bruna Barbie elää tosielämän nukkekodissa, joka on kauttaaltaan pinkki.

Brasilialainen Barbie-fani nousi Instagram-tähdeksi alettuaan jakaa tilillään hyvin pinkkiä elämäänsä, kirjoittaa The Sun. Bruna Barbien koti näyttää nimittäin tismalleen siltä, kuin Barbie-nukke olisi sisustanut sen.

Bruna sai lempinimensä jo koulussa ja se pysyi matkassa aikuisikäänkin.

Bruna jakaa sisältöjä nukkemaisesta elämästään Instagramiin, YouTubeen ja TikTokiin, joissa hänellä on yhteensä 23 miljoonaa seuraajaa.

– Olen aina rakastanut pinkkiä väriä, mutta teini-iästä eteenpäin, en olisi vaihtanut sitä enää mihinkään muuhun. Luokkakaverini alkoivat kutsua minua Barbieksi ja se jäi käyttöön, Bruna kertoo.

Bruna on käyttänyt lähes 163 000 puntaa eli noin 190 000 euroa muuttaakseen koko kotinsa pinkiksi – mukaan lukien uima-altaan veden värin.

Ei yritä olla Barbie-nukke

Kun naisen someseuraajien määrä kasvoi kasvamistaan, Bruna piti tehdä päätös uransa suhteen – nainen työskenteli ennen asianajajana

– Olin koko ajan kiireisempi hallitessani sosiaalisen median tilejäni. Minun ei tarvinnut luopua lakiurastani pinkin urani takia, mutta minun piti laittaa se ehdottomasti tauolle. Oivalsin, että haluan jakaa intohimoni pinkkiin väriin ja Barbie-nukelta saamani inspiraation koko maailman kanssa, Bruna kertoo.

Brunan pinkki elämä ulottautui alkuun vain vaatteisiin ja asusteisiin, mutta alettuaan tienattua paremmin vaikuttajana, hän alkoi muuttamaan myös kotiaan pinkiksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naisen asunnossa makuuhuone, keittiön laitteet ja kodinkoneet, astiat, kylpyhuone, vaatteet, kengät ja jopa uima-allas ovat kirkkaanpinkkejä. Vuonna 2021 hän osti jopa pinkin auton ja luonnollisesti talo on maalattu pinkiksi myös ulkoa.

– Kotini on paikka, missä toiveet toteutuvat, missä mielikuvitus muuttuu makeaksi, pinkiksi ja vertaansa vailla oleviksi kokemuksiksi ja missä fantasia kulkee käsi kädessä todellisen maailman kanssa, Bruna kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naisen videoissa ja muissa sosiaalisen median julkaisussa Barbie-talo toimiikin oivallisena taustana.

Vaikka Brunan elämä onkin hyvin pinkkiä, hän vakuuttaa, ettei yritä olla Barbie-nukke, vaan käyttää niitä lähinnä inspiraationaan. Brunan mielestä hän saattaa olla jopa hieman pinkimpi kuin itse Barbie-nukke.

– Rakastan myös Elle Woods -hahmoa elokuvasta Blondin kosto sekä Paris Hiltonia, koska hänkin käyttää paljon pinkkiä, Bruna kertoo.

Myös Brunan miesystävä, mallina työskentelevä Dienisson Gemelli pukeutuu pinkkiin Brunan seurassa.

Katso myös: Mattel toi vuonna 2020 markkinoille tummaihoisen Barbie presidenttiehdokasnuken

Mattel tuo markkinoille tummaihoisen Barbie presidenttiehdokasnuken – yrityksen tavoitteena on inspiroida huomisen johtajia 0:45
KATSO VIDEO: Yrityksen tavoitteena on inspiroida huomisen johtajia.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat