Katie Price autoili alkoholin ja kokaiinin vaikutuksen alaisena – matka päättyi ojaan, tuomari läksytti oikeudessa: "Luulet olevasi lain yläpuolella"

Katie Price sai tuomion syyskuisesta rattijuopumuksestaan.

Tosi-tv-tähti Katie Price aiheutti vakavan vaaratilanteen syyskuussa Englannin Sussexissa, kun hän ajoi autoa alkoholin ja kokaiinin vaikutuksen alaisena.

Holtiton ajo päättyi lopulta auton hallinnan menetykseen, jonka seurauksena auto pyöri itsensä ympäri pientareelle. Tapaus sattui noin kuuden aikaan aamulla. Pricen löysi sivullinen mies, joka rikkoi auton ikkunat ja veti tähden ulos autosta.

Price oli ajanut, vaikka häneltä oltiin evätty ajo-oikeus jo kuudennen kerran 11 vuoden sisällä. Price oli lähtenyt ajamaan ystävänsä luo, koska oli tuntenut olonsa yksinäiseksi. 

Tapausta puitiin oikeudessa, jossa tuomari ei säästellyt sanoissaan puhuessaan tosi-tv-tähdelle.

– Luulet olevasi lain yläpuolella, tuomari sanoi tähdelle ja syytti tätä itsekkyydestä. 

Tilanteesta Price kertoi olevansa pahoillaan. Hän myönsi ottaneensa huumeita ja että hänen ei olisi koskaan pitänyt tarttua auton rattiin.

Tuomari lykkäsi Pricen tuomion antamista sillä ehdolla, että hän kirjautuu välittömästi vieroitushoitoon, eikä tee muita rikoksia. Hänet tuomittiin kahden vuoden ajokieltoon sekä 100 tunnin yhdyskuntapalveluun.

Tapaus on aiheuttanut paheksuntaa Iso-Britanniassa runsaasti, jonka lisäksi Pricen tuomiota pidetään oikeuden pilkkaamisena. 

– Kuka tahansa muu viettäisi joulun vankilassa, The Sunin haastattelemena entinen poliisi sanoi.

Price on seilannut viime vuosina kohusta kohuun. Syyskuussa Pricen uutisoitiin joutuneen hiljattain pahoinpitelyn uhriksi. Tosi-tv-tähti julkaisi kuvia vammoistaan myös Instagramissa, mutta ne on sittemmin poistettu. Viime kesänä Price kävi läpi mittavan kauneusoperaation, johon hän luuli kuolevansa.

– Luulin, että se on siinä ja tulen kuolemaan tähän paikkaan, Price sanoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja