Kathy hyppi hyppynarulla, kun huomasi silmäkulmastaan epäilyttävän hahmon: "Opin, etten enää koskaan käännä selkääni!"

Nainen kuvasi treenivideota takapihallaan, kun yllättäen hänen selustaansa hiipi utelias mustakarhu.

Kathy Quinn, 39, harjoitteli hyppynarulla treenaamista takapihallaan, kun yllättäen hän huomasi silmäkulmastaan epäilyttävän varjon liikkuvan selustassaan. Kathy on liikunnanohjaaja, joka on erikoistunut hyppynarulla tehtäviin treeneihin ja kuvasi takapihallaan tuttuun tapaan treenivideota sosiaaliseen mediaan.

Kathy pysähtyi hyppynarulla ja huomasi, että takapihan pation reunalla hänen tekemisiään seurasi villi mustakarhu.

Nähtyään karhun Kathy nappasi salamana puhelimensa ja juoksi sisälle turvaan. Hetken päästä karhu seisoi takapihalla kohdassa, jossa Kathy oli aiemmin hyppinyt hyppynarulla. Se haisteli hetken aikaa takapihan antimia ja tutki oransseja kurpitsoja, joita Kathy oli asetellut takapihalle syyskoristeiksi.

– Kurpitsoideni oli täytynyt tuoksua herkullisilta sen nenään tai sitten se halusi oppia minulta jotain todella hienoja hyppynarutemppuja, Kathy vitsailee.

Utelias yksilö

Kathy on kotoisin Lake Hopatcongin alueelta New Jerseystä. Alueella liikkuu hänen mukaansa paljonkin mustakarhuja, eikä tämä ollut ensimmäinen hänen näkemänsä mesikämmen. Näin uteliasta yksilöä hän ei kuitenkaan ollut ennen tavannut.

– On todella normaalia nähdä mustakarhuja tällä alueella. Tämä yksilö oli kuitenkin todella utelias. Luulen, että se etsi vielä ruokaa ennen pitkille talviunille asettumista, Kathy pohtii.

Kathy julkaisi videon TikTokissaan. Sen on nähnyt lähes 850 000 käyttäjää.

– Ihmisistä ympäri maailman on todella jännittävää nähdä villejä karhuja, mutta olen itse aika tottunut niihin. En kuitenkaan saata uskoa, että yksi tepasteli takapihalleni tuolla tavalla, Kathy kertoo.

Kathy sai arvokkaan opetuksen kohtaamisestaan.

– Opin, etten enää koskaan käännä selkääni! Koskaan ei voi tietää, kuka haluaa päästä kokeilemaan hyppynarullani hyppimistä, Kathy vitsailee.

Lähteet: Reuters ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat