Kate Hudson: Miehellä pitää olla munaa

Näyttelijä Kate Hudson tekee mielellään itse aloitteen kohdatessaan mielenkiintoisen kaksilahkeisen. Kaunottaren innostuksen puolestaan sammuttaa mies, joka pelästyy tämän rohkeaa lähestymisstrategiaa.

Kate Hudson, 28, kertoi Elle-lehden brittiversiolle antamassaan haastattelussa tottuneensa aina tekemään aloitteen.

– Jos kundi ei soita sinulle, mikset sinä soittaisi hänelle? En missään nimessä aio antaa tässä parisuhdeneuvoja, vaikka itse asiassa minua on jo kauan ihmetyttänyt, onko maailmassa yhtään ihmistä, jolla olisi varaa neuvoa muita.

Kate ei usko ihmissuhteiden kehittyvän pelailulla.

– Minusta on todellakin ok, jos nainen tekee aloitteen, Kate puuskahtaa.

– Jos mies säikähtää sitä, eikä soita takaisin, se on hänen ongelmansa. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, ettei hänellä ole tarpeeksi munaa, ja silloin elämä ilman häntä on monin verroin parempaa.

Rokkari Chris Robinsonin kanssa naimisissa ollut Kate on viime aikoina yhdistetty romanttisessa mielessä sekä Justin Timberlakeen että Dax Shepardiin.

Kaunotar kertoo kiinnittävänsä miehessä huomiota ennen muuta siihen, mitä tämä laukoo suustaan.

– Pidän miehistä, joilla on toimivat aivot. En ikinä ihastu huippusöpöihin miehiin, minulla on pikemminkin aika outo maku poikaystävien suhteen. Erityisen heikkona olen miehiin, jotka ovat kirjallisesti lahjakkaita, sillä heillä on aina sana hallussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat