Kasviswokki

  • loraus öljyä+vettä tai kana- tai misokeittoa
  • pala inkivääriä
  • 1 purjo
  • 1 vihreä paprika
  • 1 pun. paprika
  • 2-3 varsisellerin vartta
  • 1/2-1 kesäkurpitsa
  • kourallinen mungopavunituja
  • ½ kiinankaali
  • (tuoretta chiliä tai chilijauhetta)
  • 1 pkt tofua

Kuori kasvikset ja leikkaa ne suikaleiksi. Raasta inkivääri. Viipaloi tofu ja paista se kevyesti öljyssä. Mausta esim. soijakastikkeella tai yrteillä. Lorauta wokkipannuun tai paistokasariin öljyä ja vähän miso- tai kanakeittoa ja kuumenna. Lisää raastettu inkivääri ja kasvissuikaleet ja idut. Paista hetki ja lisää tofu. Kypsennä pikapaistaen muutama minuutti.

Voit lisätä kasvissuikaleet myös suoraan tofun joukkoon. Tarjoa tumman riisin kera. Tofun (soijapapujuuston) asemesta wokkiin sopii lisättäväksi paistettuja broileri- tai lihasuikaleita.

Lue myös:

    Uusimmat