Kasperi Kapasella edessään elintärkeä kausi – "Hänen on ymmärrettävä, millainen pelaaja hänestä tulee"

Jesperi Kotkaniemi taistelee NHL-paikasta:"Tässä on monta vaihtoehtoa vielä auki" 2:40

Toronto Maple Leafsin riveissä pelaavalla Kasperi Kapasella on alkavalla kaudella aika murtautua lopullisesti Toronton NHL-miehistöön.

Pääkuvan videolla NHL-paikasta taistelevan Jesperi Kotkaniemen kommentteja kauden alla.

Kolmella edelliskaudella Kapanen ei ole onnistunut vielä murtautumaan lopullisesti NHL:ään. AHL-pelejä 22-vuotiaalle hyökkääjälle on kertynyt kolmen Pohjois-Amerikassa vietetyn kauden jälkeen 119, kun NHL:ssä pelejä on kertynyt vain 55. Toronton päävalmentaja Mike Babcockin mukaan Kapasen on näytettävä tällä kaudella osaamisensa.

– Hän on ollut myllyssä muutaman vuoden. Hän on ykköskierroksen varaus, jolla on kestänyt kauan päästä tänne. Nyt on hänen aikansa näyttää, Babcock kommentoi TSN:n mukaan.

– Hänen on ymmärrettävä, millainen NHL-pelaaja hänestä tulee. On vaikeaa tulla NHL:ään, kun et pelaa kärkiketjuissa, vaikka olet pelannut kärkiketjuissa koko elämäsi ajan. Hänen täytyy löytää tapa, jolla hän on tärkeä meidän joukkueellemme, Babcock painottaa.

Kapanen sai perjantain ja lauantain välisenä yönä hienon näytönpaikan John Tavaresin ja Mitch Marnerin rinnalla. Kapanen jäi ottelussa ilman tehopisteitä, mutta siitä huolimatta suomalaishyökkääjä on tehnyt vaikutuksen täksi kaudeksi Torontoon siirtyneeseen Tavaresiin.

– Hänen kykynsä tehdä aikaa ja tilaa on vaikuttavaa. Hän osaa todella laukoa kiekkoa ja hänellä on hyvät hyökkäysvaistot. Hän on ollut tähän asti todella vakuuttava, Tavares kehuu.

Kapanen on heiluttanut verkkoa harjoituskaudella kahteen otteeseen. Näillä näkymin Kapanen aloittaa kautensa NHL:ssä.

Lue myös:

    Uusimmat