Sinkkuelämää tekee yllättävän paluun kolmen tutun tähden voimin – Sarah Jessica Parker paljasti neljännen, puuttuvan hahmon kohtalon

5:04
Sinkkuelämää 2 -elokuvassa päätähdet seikkailivat vielä sulassa sovussa aavikolla

Sinkkuelämää-sarja tekee paluun ilman Kim Cattrallia.

Vuoden 2021 alussa vahvistettiin, että supersuosittu yhdysvaltalaissarja Sinkkuelämää on tekemässä paluun. Sarjaa esitettiin 1998-2004 välillä. Ohjelman kolme tähteä Sarah Jessica ParkerCynthia Nixon sekä Kristin Davis ovat vahvistaneet sarjan paluun sekä sen, että he itse ovat siinä mukana näyttelijöinä. Sarjan uudella versiolla on myös uusi nimi And Just Like That

Alkuperäisessä sarjassa päänäyttelijöitä oli kuitenkin neljä. Edellä mainitun kolmikon lisäksi Sinkkuelämää-kaartiin kuului Samantha Jonesia näytellyt Kim Cattrall. Näyttelijä on puolestaan ilmoittanut, ettei hän tule olemaan mukana uudessa Sinkkuelämää-versiossa, sillä hän ei tule toimeen muiden kolmen päänäyttelijän kanssa. 

Näin ollen sarjan jatkon ympärillä on pyörinyt suuri kysymysmerkki sen suhteen, että tullaanko siinä näkemään uusi neljäs päähenkilö. New Yorkissa bongattu sarjan tähti ja tuottaja Sarah Jessica Parker kertoi Page Sixin mukaan, ettei yhden Catrallin puuttuminen tarkoita sitä, että hänet korvataan toisella näyttelijällä. 

– Emme ole luomassa neljättä hahmoa. Meillä on New Yorkin kaupunki upeana hahmona. Siinä tulee olemaan runsaasti mielenkiintoisia, uusia hahmoja joista olemme hyvin innoissamme. 

Catrall on puhunut avoimesti viime vuosien aikana siitä, ettei hänellä ole kiinnostusta tai aikomusta olla mukana missään mahdollisissa tulevissa Sinkkuelämää-tuotannoissa. Näyttelijä ei ole kommentoinut julkisesti uuden Sinkkuelämää-sarjan julkistusta.

Uuden Sinkkuelämää-sarjan kuvaukset eivät ole alkaneet vielä Yhdysvaltojen koronavirustilanteen vuoksi. Parkerin mukaan se, kuinka nopeasti yhdysvaltalaiset saadaan rokotettua virusta vastaan, on tärkeässä roolissa kuvausten aloittamisen suhteen. Uudessa sarjassa tulee olemaan kymmenen osaa. 

Televisiosarjan lisäksi Sinkkuelämää-maailma on ollut kahden elokuvan keskiössä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja