Jättitulot! Näin paljon uudistetun Sinkkuelämää-sarjan tähdet saavat yhdestä jaksosta

5:04
Sinkkuelämää 2 -elokuvassa naiset seikkailivat aavikolla

Sinkkuelämää -sarjan tähdet tienaavat huimia summia uudistetulla kaudella.

Supersuositusta Sinkkuelämää-sarjasta tutut näyttelijät Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis tulevat tienaamaan hulppeita summia sarjan uudistetulla And Just Like That -versiolla.

Variety-lehden mukaan jokainen tähti saa yli miljoona dollaria per jakso. Tämän lisäksi jokainen saa myös tuottajan tittelin sarjasta. Eilen E! News kertoi, että uutta sarjaa aletaan kuvaamaan keväällä New Yorkissa. Jaksoja tullaan tekemään kymmenen, joten näyttelijöille on luvassa kuvausten myötä jättipotti rahaa.

Summat ovat kuitenkin aika normaaleja huippusarjojen tähdille. Nicole Kidman ja Reese Witherspoon saivat myös miljoona dollaria per jakso kuvatessaan Big Little Lies -sarjan toista kautta.

Reese Witherspoon ja Jennifer Aniston tienasivat jopa 1.25 miljoonaa dollaria Applen The Morning Show -sarjastaan.

Frendit-sarjan tähdet olivat ensimmäisiä, jotka yltivät yli miljoonan dollarin per jakso tienesteihin. Kaikki kuusi sarjan tähteä tienasivat yli miljoona dollaria jaksosta sarjan kahdelta viimeiseltä kaudelta.

Kim Cattrall jättäytyi pois Sinkkuelämää-sarjan uudesta versiosta

Uudessa Sarjassa keskitytään tuttujen hahmojen Carrien, Mirandan ja Charlotten elämänkäänteisiin, jotka ovat nyt 40–50-vuotiaita. Samanthan näyttelijä Kim Cattrall ei ole mukana sarjassa. Näyttelijä on kertonut useaan otteeseen haluttomuuden osallistua sarjan tekoon, sillä hän ei tule toimeen muiden näyttelijöiden kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja