Mainos

Karut kuvat: Pariskunta luuli lähteneensä luksuslomalle – hotelli paljastui rakennustyömaaksi

Paul ja Marian Walker olivat säästäneet noin 6 000 euroa maksaneeseen Barbadoksen-matkaansa kaksi vuotta.

Paul Walker, 48, oli varannut puolisonsa kanssa unelmien matkan: kaksi ihanaa viikkoa Barbadoksella. Reissu oli tilattu jo useita kuukausia etukäteen, mutta 12 tuntia ennen lentoa pari sai mystisen soiton matkatoimistosta.

Puhelimessa kerrottiin, että pariskunnan varaama The Sands -hotelli "ei ole aivan valmis". Virkailija tarjosi puhelimessa parille toista hotellia, joka oli kuulemma heidän ainoa vaihtoehtonsa.

– Meille ei kerrottu missään vaiheessa, että varaamamme hotelli oli vasta rakenteilla, Paul sanoo.

Ei aivan valmis -lauseen todellinen merkitys paljastui pariskunnalle vasta perillä, kun luksuskohde olikin pelkkä rakennustyömaa.

Paulin oli tarkoitus juhlia matkallaan syntymäpäiviään Marian-vaimonsa kanssa, mutta suunnitelmat luksuslomasta jäivät nyt vain haaveiksi.

Pariskunta siirrettiin toiseen hotelliin, mutta tämäkään ei Paulin mukaan vastannut sitä, mistä he olivat maksaneet. Hotelli oli miehen mukaan 20 vuotta vanha ja kaikki toivotut aktiviteetit puuttuivat täysin.

– Olen ollut niin masentunut tästä. Emme saaneet mitään, mitä meille luvattiin, Paul sanoo ja lisää parin säästäneen tätä lomaa varten kaksi vuotta.

0:54

Hotellin avajaisia siirretty kolme kertaa

Kävi ilmi, että Walkerin pariskunta ei ollut ainoa, joka on törmännyt vastaavaan ongelmaan.

Lomia tähän neljän tähden The Sands -hotelliin oli ilmeisesti myyty eri matkajärjestäjien toimesta jo kahden vuoden ajan.

Matkailijoiden suosimalle TripAdvisor-sivustolle on tulvinut valituksia hotellin betonihelvetistä ja rakennustelineistä. Hotellin julkaisemille mainoskuville turkooseista rannoista, palmupuista ja luksusjahdeista ei ole turistien mukaan löytynyt lainkaan katetta.

Hotellin avajaisiakin on jo siirretty vähintään kolme kertaa. Tällä hetkellä avajaispäiväksi on ilmoitettu 1. toukokuuta 2017, joka sekin on paikallisten mielestä täysin mahdoton, sillä hotelli ei ole lähellekään valmis.

Walkerin pariskunnan matkatoimistosta Thomas Cookista ja The Sands -hotellista pahoitellaan tapahtunutta.

– Kun kävi selväksi, että hotellin avajaispäivää siirretään jälleen, niin otimme sen pois myynnistä. Olemme pahoillamme tästä pettymyksestä ja olemme yhteydessä kaikkiin, joiden oli tarkoitus matkustaa kohteeseen ennen sen avajaisia ja tarjoamme heille toista vaihtoehtoa, matkatoimiston tiedottaja sanoo.

Pariskunta julkaisi sokeeraavan videon, josta saa käsityksen hotellin nykyisestä tilasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.