Mainos

Brittirouva hakee korvauksia katastrofaalisesta Espanjan-lomasta – hotellissa oli liikaa espanjalaisia: "Mikseivät he voi mennä jonnekin muualle?"

1:05

Britannialainen Freda Jackson vaatii matkayhtiöltä korvauksia pilalle menneen loman takia. Espanjan Benidormiin matkustaneen Jacksonin mukaan lomakohteessa oli liikaa espanjalaisia.

Suomessa on entistä enemmän matkailijoita. Katso videolta, mitä he maastamme tuumaavat!

81-vuotias Jackson sanoo Lancashire Telegraph -lehdessä, että hänen kaksiviikkoinen lomansa oli "katastrofaalinen".

Jackson ja hänen 61-vuotias ystävänsä viettivät Alicanten makunnassa sijaitsevassa Benidormissa kaksi viikkoa viime toukokuussa.

Matkassa monia pettymyksiä

Brittirouvien loma meni pieleen monin tavoin. Liikuntavaikeuksista kärsivät naiset oli vastoin toiveita majoitettu rinteessä olevaan rakennukseen.

Rouvien asunnosta oli hotellin uima-altaalle 42 porrasta, vaikka he olivat nimenomaisesti pyytäneet matkatoimistosta asuntoa tasaisella maalla kroonisen lonkkavian vuoksi.

Loman alkamispäivää oli myös aikaistettu päivällä, mikä selvisi rouville sattumalta vain kuusi päivää aiemmin, kun he menivät matkatoimistoon hakeman lippujaan.

Hotellissa liikaa espanjalaisia

Suurin pettymys ensimmäistä kertaa Benidormissa vierailleille eläkeläisille oli kuitenkin samassa hotellissa majoittuneiden espanjalaisten määrä ja käytös.

Jacksonin mukaan hotelli oli täynnä huonosti töykeitä espanjalaisia.

– Eräänä iltana espanjalaismies melkein tönäisi minut kumoon, muttei edes pysähtynyt pyytämään anteeksi.

Myös hotellin viihdetarjontaa oli Jacksonin mielestä puutteellista.

– Hotellin viihdetarjonta oli kohdistettu ja suunniteltu espanjalaisille. Mikseivät espanjalaiset voi mennä jonnekin muualle lomalle, brittirouva harmittelee.

– Matka meni täysin pilalle. Sen jälkeen itkin, eläkeläisrouva kertaa. 

Matkayhtiön korvaus ei tyydyttänyt

Hoitoalalla työskennellyt Jackson kertoo hänen ja ystävänsä säästäneen koko vuoden päästäkseen kauan odotetulle lomalle. Matka maksoi 1133 puntaa eli yli 1300 euroa, ja rouvat vaatiat takaisin koko summaa. 

Matkayhtiö Thomas Cook ei aluksi suhtautunut rouvien valitukseen vakavasti: Jacksonille tarjottiin 75 punnan (noin 88 euroa) lahjakortia.

Brittirouvien hylättyä matkatoimiston "hyväntahdoneleen", Thomas Cook on nyt nostanut tarjoustaan 566 puntaa (630 euroa) jaettavaksi heidän keskensä. Rouvat eivät ole vielä kertoneet hyväksyvätkö he tarjousta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja