Jasmine varasi lomahuvilan perheelleen Balilta – saikin koko hotellin

Nainen luuli varanneensa huvilan perheelleen – varasikin koko hotellin 1:56
Miltä hotellilla oikein näytti? Katso videolta!

Nainen varasi perheelleen tietämättään kokonaisen hotellin yksityiskäyttöön Balilta.

Somersetistä kotoisin oleva Jasmine Gordon, 26, koki varsinaisen yllätyksen saapuessaan lomakohteeseen Balille perheensä kanssa. Hän oli jotenkin onnistunut varaamaan seitsemänhenkiselle seurueelleen kokonaisen hotellin viikon lomamatkan ajaksi.

Jasminen tilanteesta uutisoivat muun muassa Daily Mail ja New York Post.

Jasmine jakoi TikTokiin videon, jossa yrittää selittää, kuinka onnistui vahingossa varaamaan hotellin kokonaan perheelleen.

Miksi minulle käy aina näin? Jasmine kysyy vitsaillen videon saatetekstissä.

Jasminen julkaisema video nousi nopeasti viraaliksi miljoonia katselukertoja keränneeksi hitiksi. 

Voit katsoa yllä olevalta videolta, millaisen hotellin Jasmine perheelleen oli Balilta oikein varannut.

Varaus oli tehty vuosi sitten

Varauksen Jasmine oli tehnyt jo vuosi sitten Airbnb:n kautta. Viikko kyseisessä villassa maksoi tuolloin noin 2700 euroa.

Kokonaisen hotellin sijaan Jasmine oli elänyt vuoden ajan siinä uskossa, että oli varannut lomamatkalle perheelleen yksityisen villan käyttöön loman ajaksi. Todellisuudessa varattu kiinteistö oli vuoden aikana remontoitu pieneksi hotelliksi. 

Jälkikäteen Jasmine paljastaa, että varausta tehdessään hän pelkäsi edullisen hinnan tulevan vielä ongelmaksi. Indonesia on viimeisen vuoden aikana nostanut lomailuun ja turisteilta perittäviä hintoja rajusti. 

Viikkoa ennen lähtöä villan omistaja otti Jasmineen yhteyttä ja kertoi, että huvila on nykyisin uuden omistajan hallussa. Rakennusta on remontoitu ja uudistettu, mikä on vaikuttanut myös villan varaushintaan.

Jasmine kertoo, että omistaja oli shokissa hinnasta, jolla Jasmine oli vuosi sitten varannut huvilan. 

– Hän ei voinut ymmärtää, kuinka olin saanut tehtyä varauksen siihen hintaan, Jasmine kertoo.

Omistaja kertoi Jasminelle, että huvila on nykyisin pieni hotelli, ei kokonaan varattavissa oleva lomakohde.

– Minähän olin vain varannut sen, en tiedä, mitä hän halusi minun sanovan, Jasmine kertoo.

Lopulta omistajan ei auttanut muu kuin tyytyä kohtaloonsa. Jasmine ei ollut huijannut varatessaan verkosta huvilan vuosi sitten.

Lomahuvilan sijaan pieni hotelli

Saapuessaan kohteeseen Jasminelle selvisi, että omistaja ei ollut liioitellut. Huvila oli toden totta pieni hotelli. Hotellilla oli oma pankkiautomaattinsa, keittiö, kokki, ravintola, 12 makuuhuonetta ja täysipäiväinen baarimikko.

– Siellä oli täyspäiväinen henkilökunta, järjestyksenvalvojat, kokit ja golfauto, jolla he pystyivät kuljettamaan meitä minne vain, Jasmine kertoo. 

Jasminen mukaan Airbnb:stä varattavaksi huvilaksi villa oli mukava, mutta hotellina se olisi ollut pettymys. Alkuun tila tuntui myös perheelle liian suurelta.

– Oman keittiön sijaan siellä oli ravintola. Kokki oli paikalla joka ilta puoleen yöhön asti. Sieltä pystyi tilaamaan aamiaista, lounasta ja illallista, Jasmine kertoo. 

Perillä omistaja yritti kertoa Jasminelle, että koska hän oli saanut tehtyä varauksen niin erityiseen hintaan, ottaisi omistaja uusia hotellivieraita Jasminen seurueen loman aikana vapaisiin huoneisiin.

Se ei käynyt Jasminelle.

– En tiedä, mikä erityinen alennus varauksessani muka oli. Olin kuitenkin tehnyt varauksen, minä en ollut tehnyt mitään väärin, hän kertoo.  

Jasmine ei siis suostunut siihen, että villaan olisi saapunut muita turisteja. Hän oli erikseen halunnut varata perheelleen oman huvilan. Hän oli vuoden ajan luullut, että oli varannut sen itselleen.

– Meitä oli seitsemän. Hotelliin olisi mahtunut 18 ihmistä, Jasmine kertoo.

Lopulta omistaja ja Jasmine tulivat yhteisymmärrykseen. Jasmine perheineen sai viettää hotellilla viikon keskenään ja nauttia lomastaan ilman muita turisteja hotellilla.

– Isoäitini sanoo tunteneensa olonsa kuin hän olisi ollut taivaassa, Jasmine kuvailee perheen lomamatkaa.

Reilua vai ei?

Sosiaalisessa mediassa Jasminen kertomus hänen perheensä lomamatkasta otettiin vastaan yllättyneesti.

– Se oli heidän mokansa, kun eivät peruneet varaustanne vaihtaessaan omistajaa ja remontoidessaan paikkoja. Sinä voitit tässä, kommentoi eräs. 

– Jos haluat lisää perheenjäseniä, niin minut voi adoptoida, kommentoi toinen.

– Olen Indonesiasta kotoisin. Toivon, että annat hyvin juomarahaa hotellille. Se, että sinä voit vahingossa varata kokonaisen hotellin Balilta, korostaa tuloerojen epäreiluutta, kommentoi kolmas.

– Se oli heidän mokansa, mutta se, että estät heitä ottamasta muita turisteja asiakkaiksi voi vaikuttaa valtavasti heidän tuloihinsa ja juomarahoihinsa, muistutti eräs.

Lähteet: Daily Mail, New York Post, Caters ja @jxx/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat