Äiti ja tytär varasivat "luksushotellin" netissä – karu totuus paljastui vasta paikan päällä: "Tällaista kokemusta emme halua kellekään"

0:48
"Valelomat" ovat nyt in! Fake A Vacation muokkaa sinut mukaan lomakuviin somea varten

Kun Christine ja Tonya saapuivat luksushotelliksi mainostettuun majoitukseensa, he järkyttyivät. Hotelli oli naisten mukaan vain osittain valmis: esimerkiksi osa portaista ei vienyt mihinkään.

Christine ja Tonya Sillman halusivat vain ihanalle lomamatkalle. Äiti ja tytär päättivät varata loman ja hotellin Tel Avivissa.

Kun brittikaksikko saapui viettämään muutaman päivän "unelmien lomakohteessa", karu totuus kuitenkin paljastui.

Hotelli olikin keskeneräinen

Neljän tähden Royal Jaffa -hotelli oli mainostanut hyvää sijaintia ja hyvin varusteltuja luksushuoneita. Kun brittinaiset saapuivat tarkastamaan hotellin sijaintia, heitä kuitenkin odotti vain rakennustyömaa.

– Kävelemme katua ja tulemme kulman rakennukselle, missä hotellin piti olla, Christine sanoo.

Naisen mukaan hotelli ei kuitenkaan ollut valmis. Osa portaista ei vienyt mihinkään eikä kaikissa ikkunoissa ollut laseja.

Julkaisussa väitetyn luksushotellin kuva. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kyseessä tunnettu huijaus?

Naiset olettivat olevansa väärässä paikassa ja kävivät kysymässä ohjeita toisesta hotellista.

– Hotellin mukaan kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun hotelli Royal Jaffa hämmensi turisteja. Hän sanoi, että muutkin ihmiset olivat yrittäneet kirjautua hotelliin aiemmin ja että se oli huijaus, Christine kuvaa.

Kaksikko etsiytyi vaihtoehtoiseen majoitukseen. Heillä oli onnea majapaikan löytymisessä, sillä matka sattui toukokuussa Euroviisujen aikaan, ja kaupungissa oli täyttä.

Hotelli poistettiin sivustolta

Christinen mukaan hotelli oli varattu Booking.com-sivustolta. Sivustolla ei ole lainkaan arvosteluja kyseiselle hotellille.

Booking.com kommentoi asiaa Daily Star Onlinelle toteamalla, että sivuston tärkein tavoite on tarjota asiakkaille miellyttävä ja sujuva kokemus, mitä Christinen ja Tonyan elämys selvästi ei ollut.

– Koska tällaista kokemusta emme halua kellekään asiakkaallemme, olemme pyytäneet tältä asiakkaalta anteeksi ja palauttaneet heille täysin heidän varaamansa vaihtoehtoisen majoituksen hinnan sekä mahdolliset uudelleensijoittumisesta aiheutuvat kulut.

Royal Jaffa on nyt poistettu sivustolta. Sen oma nettisivu on olemassa, mutta esimerkiksi kuvia huoneista sivustolla ei ole.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja