Kärsitkö ulkonäköpaineista, Niina Backman?

Vuosia mallina työskennellyt Niina Backman on tottunut poseeraamaan kameroiden edessä – ja hänet on totuttu näkemään häikäisevän kauniina televisiossa ja näytöslavoilla. Nykyisin juontotöiden parissa työskentelevä Backman kertoi avoimesti, kärsiikö hän jatkuvien televisioesiintymisiensä vuoksi ulkonäköpaineista.

Mallina menestynyt Niina Backman, 29, työskentelee tätä nykyä pääosin juontajana. Suomalaiskaunotar vakuuttaa, ettei hän ota paineita ulkonäöstään, vaikka esiintyykin kameroiden edessä harvakseltaan.

Pirteä Backman vakuuttaa, ettei hän ota paineita siitä, miltä hän kameroiden edessä näyttää. Esiintymiseensä ulkonäkönsä sijaan keskittyvä Backman pitää hyvää huolta terveydestään ja uskoo sen kantavan pitkälle – myös kauneudenhoidon saralla.

– Kyllähän sitä totta kai haluaa itsestään pitää huolta. Minulle liikunta ja peruskunnon ylläpito on todella tärkeää, Backman toteaa.

Esiintymään tottunut kaunotar osaa rentoutua maskeeraajan tuolissa. Backman ei ota paineita, vaikka ihokaan ei olisi mitä parhaimmassa kunnossa televisioesiintymistä edeltävänä aamuna.

– Sen takia on ammattimeikkaajat, jotka tekevät kaiken työn, itsevarma Backman toteaa.

Jos esimerkiksi hiukset eivät asetu toivotulla tavalla, juontaja myöntää turvautuvansa ennemmin apukeinoihin kuin pilaavansa päivänsä muutaman oikuttelevan hiussuortuvan vuoksi.

– Sitten vain hattua päähän. Aina jokin keino löytyy, Backman kertoo hymyissä suin.

Lue lisää upeiden suomalaisnaisten kauneudenhoidosta:


AVA

Kuvat: AVA, MTV3

Lue myös:

    Uusimmat