Karrie näytti, miten kihartaa hiuksensa – tavalle täystyrmäys: "Saisi minun tukkani putoamaan"

Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti – ammattilaisen vinkit 5:06
Näin hiusten värjääminen onnistuu kotona! Ammattilainen antaa vinkit.

Nainen kiharsi hiuksensa pitämällä suoristinrautaa hiuksissa 10 sekuntia. Se oli monien mielestä liian pitkä aika.

Tiktokkaaja Karrie kertoi toukokuussa julkaisemallaan videolla, miten hän kihartaa hiuksensa. Brittinaisen käyttämä tekniikka on saanut 1,7 miljoonan katselukerran lisäksi ristiriitaisen vastaanoton, kertoo The Sun.

Kolmivaiheinen kiharrussessio

Videolla Karrie näyttää kiharrusprosessin vaihe vaiheelta. Hän kertoo tekevänsä koko homman jakamalla tukan vain kolmeen osaan.

Aluksi Karrie kuivaa tukkansa ja erottelee edessä olevat hiukset. Sitten hän kiertää hiusten puolivälistä suortuvat suoristusraudan ympärille, antaa laitteen olla hetken paikoillaan, minkä jälkeen kuljettaa rautaa kohti latvoja. Sitten hän kieputtaa raudan ympärillä olevat hiukset kohti hiusjuurta. Lopuksi hän päästää irti ja laittaa kiharretut hiukset pinnillä kiinni pois tieltä.

Sitten Karrie käy kahden muun hiusosion kimppuun, joille tehdään sama temppu: Ensin suoristin on hiusten puolivälissä hetken, sitten sitä viedään kohti latvoja, sieltä rautaa pyörittämällä takaisin juureen ja annetaan olla 10 sekuntia. Lopuksi tukan tulee antaa viilentyä ja sitten sen voi harjata.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kommenttiosiossa ei innostuttu

Kommenttiosiossa Karrien tukan kehuttiin näyttävän upealta. Tosin monet näyttivät olevan sitä mieltä, että hänen niksiään ei kannattaisi kokeilla. Hänen tapaansa pitää kuumaa suoristinta hiuksissa 10 sekuntia oli monen mielestä aivan liikaa.

– Miksi täällä ei puhuta siitä, että hän pitää suoristinta hiuksissaan 10 sekuntia, ihmetteli joku.

– Miten kuuma tuo rauta on? Olen varma, että suoristimen pitäminen hiuksissa 10 sekunnin ajan saisi minun tukkani putoamaan.

– Käytitkö lämpösuojaa hiuksille? Tukkasi näyttää aika vaurioituneelta, kauhisteli joku.

– Eikö noin pitkä aika kärvennä latvoja? kysyi neljäskin huolestunut.

Monille pitkää aikaa ihmetelleille Karrie totesi aina tehneensä näin ja että tukka on hyvässä kunnossa.

Osa puolusti häntä kriitikoilta.

– Eihän hän edes pitänyt suoristinta hiuksissaan niin kauan, kylläpä täällä ollaan dramaattisia! Joka tapauksessa näytät upealta ja rakastan noita kiharoitasi! huomautti eräs.

– Miksi te kaikki olette täällä sanomassa, mitä hänen pitäisi omalle tukalleen tehdä, ihmetteli joku.

– Vau! totesi eräs ytimekkäästi.

Lue myös:

    Uusimmat