Karmiva ruumislöytö USA:ssa: Äiti, poika ja perhetuttu jätesäkeissä

Yhdysvaltain Ohiossa on löydetty viikko sitten kadonneiden kolme ihmisen ruumiit. 32-vuotiaan perheenäidin Tina Hermannin, hänen 10-vuotiaan poikansa Kody Maynardin sekä näiden perhetutun, 41-vuotiaan Stephanie Sprangin ruumiit löytyivät jätesäkeistä, jotka oli sullottu onton puunrungon sisään.

Poliisin johdatti ruumiiden löytöpaikkaan 30-vuotias Matthew Hoffman (kuvassa). Hänen kotinsa kellarista löydettiin viime sunnuntaina suuressa poliisirynnäkössä 13-vuotias Sarah Maynard, joka on Tina Hermannin tytär. 13-vuotias tyttö kiidätettiin sairaalaan, mutta hänen vammansa eivät ole vakavia, kertoo uutiskanava CNN.

- En ole koskaan urallani kokenut mitään näin vakavaa ja traagista, totesi Knox Countyn poliisipäällikkö David Barber tiedotustilaisuudessa.

Toistaiseksi Matthew Hoffmania epäillään vain tytön kidnappaamisesta, eivätkä poliisit ole kertoneet julkisuuteen, onko Hoffman tunnustanut kolme murhaa.

Nyt löydetyt kolme uhria ilmoitettiin kadonneiksi 10, marraskuuta sen jälkeen, kun perheenäiti Tina Hermann ei ilmestynyt työpaikalleen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat