Mainos

Karita Tuomola Maikkarin verkkovieraana, lue paljastavat vastaukset

Huippumalli, MTV3:n Elixir-ohjelman juontaja Karita Tykkä (os. Tuomola) viihtyi maanantaina Maikkarin netin verkkovieraana. Lue mitä Karita paljastaa liikuntatottumuksistaan ja itsestään.

Mitä lajeja harrastat ja kuinka paljon viikossa?

Joogaa noin neljä kertaa ja koirien kanssa liikin joka päivä noin tunnista kahteen.

Mitä sinä harrastat päivisin?

Kesällä kesäisiä aktiviteetteja, kuten nurmikonleikkuuta ja grillailua. Myös ystävät kuuluvat vapaa-aikaani. Ja normaali arjessa työt vievät aikani päivisin. Viikonloppuina on nautin myös pitkistä ja hitaista lenkeistä koirieni kanssa.

Syötkö ollenkaan viljatuotteita ja perunaa? Jos syöt, niin minkä verran päivässä?

Syön viljatuotteita, varsinkin ruisleipää ja kaurapuuroa menee päivittäin. Perunaaa en juurikaan syö.

Kuinka usein syöt karkkia ja muita herkkuja?

Vaihtelevasti. Tykkään makeasta, mutta kohtuus kaikessa.

Miten pitää syödä että laihtuu, voiko esim. syödä illalla kunnon ruokaa vaikka on päivällä syönyt lounaan ja aamulla aamupalan. Olen keski-ikäinen nainen ja jumppaan kaksi-kolme kertaa viikossa.

Jos haluaisin itse pudottaa painoa, suosisin päiväsaikaan enemmän hiilihydraattipitoisia ruokia ja iltaisin proteiinipainotteista ravintoa. Muista myös riittävä kuidun saanti, jotta suolisto toimii hyvin. Myös iltaisin voi syödä, kokonaisuus ratkaisee! Muista lisäksi riittävä (n. 2 l) veden juonti.

Olet ihailtavan terveen, raikkaan ja hyvännäköinen nuori nainen! Miten saat aikasi riittämään itsestäsi huolehtimiseen? Kuljetko missään ilman viimeisteltyä ulkonäköä?

Koirat pitävät huolen jokapäiväisestä happihyppelystä ja muutenkin itsestään huolehtiminen on minulle elämäntapa, ei niinkään suoritus. En ota stressiä jos en ehdi tekemään kaikkea mitä pitäisi. Olen oman itseni kävelevä käyntikortti, mutta toki liikun esim. aina urheillessani meikittä.

Kuinka usein käyt kasvohoidossa, ja minkälaisia hoitoja suosit? Minkä merkkisiä meikkejä käytät?

Kesällä tulee käytyä harvemmin, mutta talvella kun iho joutuu pakkasen armoille käyn kosteuttavissa kasvohoidoissa noin kerran kuussa. Käytän muun muassa RVB:n sekä Make Up Foreverin meikkejä.

Lasketko kaloreita?

En laske kaloreita, vaan kuuntelen kehoani ja syön sen mukaan. Tottakai liikunta vaikuttaa syömisen määrään. Eli jos kulutan paljon, syönkin enemmän. Ja päin vastoin.

Lue kaikki Karitalle esitetyt kysymykset ja niiden vastaukset Elixir.fi-sivuilta.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja