Kari Jalosen Tshekin ympärillä kuohuu – NHL-vahvistus jätti joukkueen, media kierrätti huhun välikohtauksesta

Kari Jalosen valmentaman Tshekin MM-joukkueessa on tapahtunut. NHL-vahvistus Dominik Simon on jättänyt joukkueen henkilökohtaisista syistä johtuen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Tshekin MM-joukkueen jättänyt Dominik Simon ei mitä ilmeisimmin ollut loukkaantunut.

– Koska tämä on erittäin herkkä henkilökohtainen aihe, ja me kunnioitamme Dominikin yksityisyyttä, ymmärtäkää, että emme aio kommentoida asiaa enempää, Tshekin joukkueen GM Petr Nedved totesi tshekkiläisen iSportin mukaan.

– Hän lähti henkilökohtaisista syistä. Se on meille menetys, mutta se ei vaikuta muuhun joukkueeseen. Se vain tapahtui.

27-vuotias Simon pelasi päättyneellä kaudella Pittsburgh Penguinsissa 55 ottelua. Hänet kaupattiin loppukaudesta Anaheimiin, jossa hän pelasi 17 ottelua. Anaheim ei selviytynyt NHL:n pudotuspeleihin.

Tapauksesta erikoisemman tekee se, että iSport kertoo huhusta, jonka mukaan Simon joutui välikohtaukseen MM-joukkueen toisen NHL-vahvikkeen Filip Hronekin kanssa. Mitään tarkempaa kuvailua tapahtuneesta ei kuitenkaan artikkelissa ole.

Detroit Red Wingsin puolustaja Hronek on Tshekin joukkueen tähtikaartia.

Simonin agentti Michal Sivek kieltäytyi niin ikään kommentoimasta asiakkaansa ratkaisua ja vetosi tämän yksityisyyden kunnioittamiseen.

Simonin lähdön myötä Tshekin MM-joukkueessa on hyökkääjävajausta, Siihen on tosin tulossa pian paikkausta, kun Boston Bruinsin tähtipelaaja David Pastrnak ja Toronto Maple Leafsin hyökkääjä David Kämpf saapuvat Tampereelle.

Kari Jalosen valmentama joukkue on aloittanut MM-kisat koviin odotuksiin nähden vaisusti. Joukkue on kärsinyt tappiot Itävallalle ja Ruotsille. Toistaiseksi ainoa voitto on irronnut Isosta-Britanniasta.

Juttua korjattu 12.20: Lisätty tieto Simonin siirtymisestä loppukaudeksi Anaheimiin.

Lue myös:

    Uusimmat