Leijonat-hyökkääjän jyräämäksi joutuneen Ruotsin tähtivahdin kisapassi jäi leimaamatta – useaan MM-joukkueeseen NHL-vahvistuksia

Tshekin EHT-turnauksessa Juhani Tyrväisen kanssa törmännyt Ruotsin maalivahti Jacob Markströmin kisapassia ei leimattu.

Markström törmäsi kiekontavoittelutilanteessa rajusti Tyrväisen kanssa viime viikonlopun EHT-turnauksessa. Markström ei kyennyt tärskyn jälkeen jatkamaan ottelua. 

NHL:ssä Vancouver Canucksia edustavan ruotsalaisvahdin kisapassia ei leimattu ensimmäisten joukossa, joten on hyvin epätodennäköistä, että Markströmiä nähdään Ruotsin maalilla turnauksen aikana. Syy juontaa juurensa sunnuntaina saatuun tälliin.

– Tämä on enemmän varatoimenpide. Tarvitsemme vain kahta maalivahtia, mutta jos jotain tapahtuu, voimme leimata Markströmin passin kaksi tuntia ennen ottelua, Ruotsin maajoukkueen GM Tommy Boustedt perustelee Aftonbladetin mukaan.

– Hänestä tuntui hyvältä eilen harjoituksissa, mutta tänään hän tunsi olonsa jäykäksi ja hänellä oli hieman ongelmia olkapäänsä kanssa. Suomea vastaan saatu osuma kummittelee vielä vähän, Boustedt jatkaa.

Venäjälle, Sveitsille ja Ruotsille NHL-vahvistuksia

Ruotsi sai torstaina myös jälleen yhden NHL-vahvistuksen riveihinsä, kun Columbus Blue Jacketsin keskushyökkääjä Alexander Wennberg liittyy joukkueen vahvuuteen.

Myös Venäjän kivikova joukkue vahvistuu. Colorado Avalanchen kookas puolustaja Nikita Zadorov saapuu edustamaan maataan kevään MM-kisoissa.

Zadorov ei suinkaan ole ainoa Coloradon pelaaja, joka nähdään MM-kisoissa. Myös Sveitsi saa apuja NHL:stä, kun hyökkääjä Sven Andrighetto liittyy mukaan joukkueeseen.

Lue myös:

    Uusimmat