Kari Aihinen paljastaa juhannuksen ykkösherkkunsa: ”Pomminvarma juttu”

Päivän nimi: Kari Aihinen 8:38

Huippukokin juhannuspöydässä on aina tilaa uusille perunoille ja hyvälle tunnelmalle.

VIDEO: Kari Aihinen kertoo, mitkä ovat tämän juhannuksen trendit keittiössä 

Kokkisotaa syksyllä 2018 tähdittävä keittiömestari ja televisiopersoona Kari Aihinen viettää tänä vuonna juhannusta Hangossa. Aihinen kertoo MTV.fin haastattelussa, että juhannusperinteet ovat kokeneet elämän varrella muutoksia, sillä lasten myötä perhe on viettänyt keskikesän juhlaa erilaisissa maisemissa.

– 6- ja 9-vuotiaiden jätkien kanssa mietitään nykyään enemmän ruoka- kuin juomapuolta. Junnuna, kun lähdettiin Kustaviin kolmeksi päiväksi, huolehdittiin enemmän siitä, että onhan juotavaa tarpeeksi kuin siitä, että mitä syödään. Näin se maailma muuttuu, mies vitsailee.

Vaikka maisemat muuttuvat, yksi asia pysyy.

– Jollain tavalla juhannuspöytään kuuluvat aina uudet perunat, se on pomminvarma juttu. Jos lasketaan gastronomisia lakeja, kotimaisen uuden perunan sesonki alkaa juhannuksesta, Aihinen kertoo.

– Ja kyllä minä edelleen pihvimiehiä olen, turha sitä on kiistää!

Aihinen esittelee kokkaustaitojaan ja mielikuvitustaan televisiokameroiden edessä jälleen ensi syksynä, kun Kokkisota palaa ruutuun uusin jaksoin. Aihisen kanssa veitsiä heiluttavat Linnea Vihonen, Harri Syrjänen, Tommi Tuominen, Teemu Laurell ja Serko Rantanen.

Kokkisota syksyllä 2018 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat