Kari Aihinen paljastaa parhaat grillivinkkinsä juhannukseen: "Älä nysvää siellä keittiössä"

Kari Aihinen paljastaa parhaat grillivinkkinsä juhannukseen:"Älä nysvää siellä keittiössä" 0:55 Kari Aihinen paljastaa parhaat grillivinkkinsä juhannukseen:"Älä nysvää siellä keittiössä"

Keittiömestari Kari Aihinen kertoi MTV:n Uutisaamussa kuulumisiaan ja antoi vinkkinsä juhannusruokien tekoon.

Katso videolta, mitä Aihinen suosittelee grillattavaksi!

Suomalaisten rakastama televisiokokki Kari Aihinen kertasi MTV:n haastattelussa menneen vuoden haasteita ravintola-alalla. Lisäksi kokki kertoi, miten on päässyt yli vuoden 2019 avioerostaan.

Puheenaiheeksi nousi haastattelussa myös suomalaisten syöminen. Aihinen on juuri kuvannut jälleen uutta kautta suosittua Kaappaus keittiössä -ohjelmaa. 

– Kyllä se yleinen mantra ja probleema on, että me suomalaiset, me ei syödä. Se syömättömyys on edelleen se suurin ongelma. Suurin juttu on se, että hyvät naiset ja herrat ja koko Suomi, syökää enemmän.

Kape jakoi myös vinkkinsä juhannuksen ruoanlaittoon.

– Pidä peli helppona ja mene torille, torilla tavataan. Ostat sieltä kauden parhaita juttuja. Älä tee mitään ihme mausteseoksia. Älä nysvää siellä keittiössä. Grilli kuumaksi ja pikku aperoli pyörimään lasiin ja pam.

Mitä kaikkea Kape ostaisi torilta juhannukseksi? Mitä kannattaa grillata? Katso videolta keittiömestarin vinkit.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!