Mainos

Kokkisota saa uuden soturin – Linnea Vihonen tuo keittiöön naurua: ”Minulla on omanlainen tyyli toimia”

Rakastettu ruokaohjelma Kokkisota palaa jälleen ruutuun. Uudella kaudella nähdään myös uusi kokki, The Cock- ja Yes, Yes, Yes -ravintoloiden keittiöistä tuttu Linnea Vihonen.

Kokkisota saa jatkoa MTV3-kanavalla syksyllä 2018. Uuden kauden kokkeina nähdään Kari Aihinen, Harri Syrjänen, Serko Rantanen, Teemu Laurell, Tommi Tuominen sekä uutena kasvona Linnea Vihonen. Vihonen on tullut aiemmin tutuksi muun muassa Mitä tänään syötäisiin -ohjelman kokkina.

– Tosi kreisiä ja tosi kivaa, kun mukana on näin hyvä jengi! Työfilosofiani on se, että haluan tehdä vain kivojen tyyppien kanssa duunia ja haluan aina rekrytoida hyviä tyyppejä. Kokkaamaan oppii kuka tahansa, mutta jos ei klikkaa tyyppien kanssa, se on vähän haastavampi homma, Vihonen kertoo MTV.fin haastattelussa.

Vihonen on yksi kisan nuorimmista kokeista. Hän muistaa itse katselleensa lapsena vanhoja Kokkisota-jaksoja ja etenkin Andy McCoyn legendaarinen vierailu on jäänyt hyvin mieleen. Nyt hän aikoo tuoda oman mausteensa tuttuun sarjaan.

– Kaikki sarjan kokit ovat tosi persoonallisia tyyppejä ja menen itsekin töissäni persoona edellä. Minulla on omanlainen tyyli toimia ja työetiikkani perustuu siihen, että vaikka kyseessä on työpaikka, siellä pitää olla hyvä fiilis ja meininki.

– Haluan tuoda omaa näkökulmaani asioihin, hyvää fiilistä ja paljon naurua.

Tulevalla kaudella soppakauhaan tarttuu myös aiemmilta kausilta tuttu Kari Aihinen, joka on innoissaan tulevista koitoksista.

– Kilpailu viehättää aina, niin kuin meitä kaikkia suomalaisia. Meitä on hyvä jengi kasassa, hyväntuulinen huippukokki hehkuttaa.

Aihinen ottaa ilolla vastaan myös porukan uuden vahvistuksen. Aihisen mukaan Vihonen on työmyyrä, joka haastaa Kokkisota-konkarit toden teolla.

– Linnea on hauska, eläväinen, nuori ja energinen mimmi, joka tekee helkkaristi duunia. Mahtavaa, että hän pääsee nyt kanssamme studioon ja skabaamaan. Ei voi muuta kuin toivoa, että voitan hänet!

Kokkisota syksyllä 2018 MTV3-kanavalla!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja