Karhu murtautui Subaruun syödäkseen makeita pienoisversioita itsestään

Täysikasvuinen karhu murtautui autoon ja tuhosi sen täysin 1:54
Aiemmin sattuneessa tapauksessa täysikokoinen karhu murtautui Subaruun ja tuhosi sen täysin.

Subaruissa on jotain, mikä kiinnostaa karhuja. Yhdysvalloissa on jälleen ollut tapaus, jossa otso on murtautunut japanilaisvalmistajan autoon.

Uutiskanava CBS 4 Denver uutisoi Coloradossa sattuneesta tapauksesta, jossa karhu oli onnistunut murtautumaan vuosimallin 2014 Subaru Foresteriin.

Tyypillisesti karhut murtautuvat ajoneuvoihin niihin unohdettujen eväiden vuoksi, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Foresterin etupenkillä oli nimittäin pussillinen nallekarkkeja.

Henkilöauton sisällä rellestävä karhu saa kuitenkin nopeasti aikaan pahaa jälkeä. Tälläkään kertaa auto ei säästynyt vaurioilta.

Auton omistaja Cate Siegel kertoi paikalliskanavalle varsin tyynesti tapahtumien kulusta. Hän jopa intoutui vitsailemaan asialla.

– Se jätti jopa pienen yllätyksen takapenkillä, Siegel naurahti.

Siegelin mukaan he ovat tottuneet lukitsemaan niin roskikset kuin autojensa ovet alueella liikkuvien karhujen takia, mutta tällä kertaa lipsahdus oli käynyt.

– Opin läksyni, hän totesi.

Karhujen ja Subarujen yhteys saattaa piillä siinä, että nelivetoiset japanilaisautot ovat suosittuja samoilla seuduilla, joissa liikkuu ihmisiin tottuneita karhuja.

Lähde:

Lue myös:

    Uusimmat