Vandaali runteli Lindan Subarun lunastuskuntoon – epäilty on lyhyt, tanakka ja ilmeisen kaikkiruokainen

1:54

Amerikkalaisnainen soitti poliisille havaittuaan, että hänen autossaan oli meneillään jotain outoa. Totuus – ja etenkin lopputulos – oli jotain aivan uskomatonta.

Yhdysvaltalainen Linda Morad oli istumassa ystävänsä luona iltaa viime perjantaina Connecticutin Cantonissa, kun hän huomasi pihaan pysäköidyn Subaru Outbackinsa valojen vilkkuvan. Kuultuaan ulkoa myös erikoisia ääniä, päätti Morad soittaa poliisille.

Paikalle saapunut virkavalta ei Moradin mukaan ollut uskoa silmiään.

– He seisoivat auton luona epäuskoisina. Sitten he ryhtyivät ottamaan kuvia, hän kertoo uutiskanava WFSB:lle.

Auton sisällä oli nimittäin ihan kohtalaisen kokoinen mustakarhu. Poliisin mukaan karhu oli rikkonut kahvan ja mennyt sisään kuljettajan ovesta. Autosta poistuminen osoittautui kuitenkin huomattavasti vaikeammaksi suoritukseksi, ja paniikissa ollut eläin saikin aikaan uskomattomasti vahinkoa.

– Tuho auton sisällä on jotain aivan käsittämätöntä. Kuin spagettia, Morad kuvailee satakiloiseksi ja 150-senttiseksi arvioidun eläimen aikaansaamaa hävitystä.

Roskapussi haisi autossa

Vakuutusyhtiön mukaan auto tulee menemään lunastukseen, mikä luonnollisesti kismittää Moradia. Hän on kuitenkin helpottunut siitä, ettei hänelle – tai karhulle – käynyt mitään.

– Olimme molemmat peloissamme. Minä sisällä miettimässä, mitä tapahtuu ja karhu paniikissa autossa. Raukka-parka.

Morad haluaa joka tapauksessa varoittaa muita. Hän ei ollut jättänyt autoonsa muuta ruokaa kuin yhden banaanin, mutta epäilee aiemmin päivällä autossa olleiden roskapussien hajun houkutelleen karhun tutustumaan autoon lähemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja