Kapteeni Marko Anttila saa Venäjän tähdet kerta toisensa jälkeen suunniltaan – "En usko, että Ilja on ikävöinyt"

Leijonien kapteeni Marko Anttila on noussut pelillisestikin tämän kevään MM-kisoissa suureen rooliin. Venäjää vastaan hänellä on tärkeä asema vastustajan tähtien hiillostamisessa ja keskittymisen horjuttamisessa.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen välierät 25.5.:

klo 16.15 Venäjä-Suomi C More Sport 1 ja MTV3
klo 20.15 Kanada-Tshekki C More Sport 1 ja MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Etenkin KHL-peleissä Jokeri-paitainen Anttila on saanut Pietarin SKA:ta edustaneen Ilja Kovaltshukin raivosta sekaisin. Eikä Kovaltshuk ole ainoa.

– Totta kai se kuuluu vähän rooliin. Täytyy olla fiksu, on kuitenkin sen verran panosta tuossa pelissä, että ei viitsi mitään tyhmyyksiä tehdä, Anttila sanoi ennen välierää.

Kovaltshuk lähti viiden SKA-kauden jälkeen täksi kaudeksi takaisin NHL:ään. Yhteisiä kohtaamisia ei siis ole tullut, mutta nyt taistelupari kohtaa MM-välierässä, kumpikin on joukkueensa kapteeni. Onko ollut ikävä?

– En osaa sanoa sillä lailla, että olisin ikävöinyt, harvemmin vastustajia niin ikävöi. Onhan hän huippupelaaja ja oli menetys KHL:lle, että hän lähti. Taitava jätkä ja viihdyttävä pelityyli, niin on mukava pelata häntä vastaan.

– En usko, että hänkään minua ikävöi, eiköhän se ole molemminpuolista, ettei tässä ikävä ole päässyt kummallekaan tulemaan.

Edellisessä kohtaamisessa Euro Hockey Tourilla NHL-supertähti Nikita Kutsherov kävi suomalaisille kuumana kuin hellankoukku.

Jos Anttila ja muut Leijonat onnistuvat tänään ärsyttämään Venäjän tähtiä, Leijonien voittomahdollisuus kasvaa merkittävästi.


Lue myös:

    Uusimmat