Kanye West rikkoi somehiljaisuutensa ensimmäistä kertaa Kim Kardashianin vierailun jälkeen: "Olen huolissani maailmasta jossa ajatellaan, ettei tämän aiheen takia kannata itkeä"

8:02
Onko Kanye Westillä kaikki hyvin? Tähden sekava käyttäytyminen aiheuttaa huolta

Kanye West ei ymmärrä miksi maailma on hänestä huolissaan ja jatkaa abortin äänekästä vastustamista.

Aviopari Kim Kardashianin ja Kanye Westin ympärillä kuohuu yhä. West, 43, rikkoi somehiljaisuutensa perjantaina 31. heinäkuuta ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun aviopari tapasi toisensa Wyomingissa tällä viikolla.

West kohautti esiintymisellään sunnuntaina 19. heinäkuuta Etelä-Carolinassa järjestetyssä vaalitilaisuudessa, kun räppäri puhui luotiliivi päällään itkuisena muun muassa siitä, että hän ja Kardashian harkitsivat aborttia, kun Kardashian alkoi odottaa parin esikoista Northia.

Perjantaina 31. heinäkuuta Twitterissä julkaisemissaan päivityksissä West osoitti ihmetyksensä sitä kohtaan, miksi maailmalla huolestuttiin tähden itkuisen ja sekavan käytöksen tähden. West kertoi myös, ettei tilaisuus ollut hänen "romahduksensa". 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Itkin ajatukselle, että olisin abortoinut esikoiseni ja kaikki olivat niin huolissaan minusta... olen huolissani maailmasta jossa ajatellaan, ettei tämän aiheen takia kannata itkeä, West kirjoitti päivityksessään. 

Lisäksi West julkaisi päivityksen, jossa hän totesi kommenttiensa olleen osa "neljän D:n taktiikkaa". Kyseiset neljä D:tä ovat "distract", "discredit", "dismiss" sekä "destroy", eli suomeksi "harhauta", "kumoa", "irtisano" sekä "tuhoa". Päivityksessään West totesi myös voivansa itse oikein hyvin ja kehotti seuraajiaan pohtimaan hetken, mitä hän pyrkii "heijastelemaan" toimillaan. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kahden edellä mainitun päivityksen lisäksi West julkaisi kaksi muuta päivitystä liittyen abortteihin. Presidentinvaalikilpailuun ilmoittautunut muusikko on ilmoittanut vastustavansa aborttia kovaäänisesti. 

Westin perjantaiset päivitykset Twitterissä olivat ensimmäiset kuuteen päivään. Kohuesiintymisensä jälkeen Etelä-Carolinassa West puolestaan nostatti lisää kohua twiittaamalla siitä, että hänen vaimonsa ja anoppinsa olisivat yrittäneet lennättää hänen tiluksilleen Wyomingiin lääkäreitä sulkeakseen tämän lukkojen taakse. Myöhemmin hän myös kirjoitti Twitteriin, että olisi yrittänyt erota vaimostaan vuodesta 2018 lähtien.  

West ja Kardashian ovat eläneet erillään jo pitkään. Kardashian vieraili Westin luona Wyomingissa tämän viikon alussa ensimmäistä kertaa tämän hetkisen kohun alkamisen jälkeen ja pariskunta kuvattiin keskellä tunteikasta keskustelua, jonka aikana Kardashian itki lohduttomasti. Kardashianin on kerrottu olleen hyvin järkyttynyt siitä, että West jakoi julkisesti erittäin henkilökohtaisia tietoja parin yksityiselämästä.

Räppäri kertoi vuonna 2019 julkisesti, että hänellä on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö. Kardashian julkaisi viime viikolla Instagramissa lausunnon, jossa hän pyysi ihmisiltä ymmärrystä Westin sairauden tähden. Kardashian puhui aiheesta myös Vogue-lehden haastattelussa vuonna 2019, kertoen pyrkivänsä tukemaan aviomiestään kaikissa mahdollisissa tilanteissa. 

West ja Kardashian menivät naimisiin vuonna 2014. Pariskunnalla on neljä lasta: 7-vuotias North, 4-vuotias Saint, 2-vuotias Chicago ja reilun vuoden ikäinen Psalm

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja