Mainos

Kantolan keksien valmistus loppuu Hämeenlinnassa

Keksien valmistus Hämeenlinnassa sijaitsevassa Kantolan keksitehtaassa loppuu elokuuhun 1999 mennessä. Jäljelle jää vain korppujen tuotanto. Lopettaminen tietää lopputiliä 60 työntekijälle. Tällä hetkellä Kantolassa työskentelee 85 henkilöä. Keksien tuotannon lopettamisesta ilmoitettiin henkilökunnalle tänään iltapäivällä.

Kantolan keksituotannon lopettaminen liittyy laajempaan Orkla-konsernin keksituotannon keskittämiseen. Kustannustehokkuuden parantamiseksi konserni keskittänee suklaakeksien tuotannon Norjasta ja Suomen tehtaan koko keksituotannon Göteborgs Kexille. Orkla Brands -nimikkeen alla muodostavat Göteborgs Kex Ruotsissa, Saertre Kjeks Norjassa ja Kantolan Keksi Suomessa oman liiketoiminta-alueensa. Sen liikevaihto oli viime vuonna noin 800 miljoonaa kruunua ja henkilöstöä on 800.

Ammattijärjestöjen kanssa yhdessä tehdyn selvityksen jälkeen Orkla Brandsin johto jatkaa nyt neuvotteluja ammattijärjestöjen kanssa keksi- ja korpputuotannon keskittämisestä. Ehdotettujen muutosten lasketaan tuovan viitisenkymmentä lisätyöpaikkaa Göteborgs Kexille Kungälviin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.