Mainos

Kansanedustajat korjasivat vaalirahailmoituksiin

Kuusitoista kansanedustajaa on tehnyt oikeusministeriölle täsmennyksiä vaalirahoitusilmoituksiinsa.

Tuoreimpia täydentäjiä ovat kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen, ministerit Jyri Häkämies ja Jan Vapaavuori, ryhmäpuheenjohtaja Pekka Ravi ja kansanedustajat Jari Larikka, Jari Koskinen, Ilkka Kanerva ja Petri Salo. SDP:stä ilmoitustaan on täsmentänyt Päivi Lipponen.

Kohuttu Kehittyvien Maakuntien Suomi -yhdistys (KMS) löytyy monen edustajan ilmoituksesta. KMS:ltä on kampanjaansa kuitannut peräti 20 000 euroa kokoomusryhmän pirkanmaalainen varapuheenjohtaja Marja Tiura.

Kymppitonnilla KMS on tukenut kokoomuksesta Häkämiestä, Kataista, Kanervaa, Ravia ja Saloa ja 5000 eurolla Henna Virkkusta ja Sampsa Katajaa.

Keskustasta ilmoitustaan on täydentänyt liikenneministeri Anu Vehviläinen ja Sirkka-Liisa Anttila. Myös hän on saanut Kehittyvien Maakuntien Suomelta 10 000 euroa.

SDP: Kohutukea sai koko puolue

SDP haluaa oikaista julkisuudessa olleita tietoja, että puolueen puheenjohtaja Eero Heinäluoma olisi saanut vaaliavustusta samalta Kehittyvien maakuntien Suomi ry:ltä kuin porvaripuolueidenkin poliitikot.

SDP kertoo tiedotteessaan, että 10 000 euron suuruinen avustus tuli koko puolueelle osana sen yleistä varainhankintaa. SDP haluaa korostaa, että tuen käyttöön ei ole liittynyt mitään ehtoja.

(MTV3-STT)

Lue taustaa täältä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.