Mainos

Alkoholimyrkytysoireita eduskunnassa pikkujoulussa – Päivi Räsänen hälytettiin avuksi kesken alkoholikeskustelun

Kansanedustaja Päivi Räsänen hälytettiin avuksi alkoholimyrkytysasiassa kesken alkoholilakia käsittelevän eduskunnan täysistunnon torstain ja perjantain välisenä yönä.

Eduskunnan alkoholilakia käsittelevä täysistunto oli jatkunut torstain ja perjantain välisenä iltana myöhään ja kokoomus, perussuomalaiset ja siniset järjestivät samaan aikaan pikkujoulunsa eduskunnassa.

Yksi juhlijoista oli niin huonossa kunnossa, että hänen epäiltiin saaneen alkoholimyrkytyksen. Aamulehti kertoo, että perussuomalaisia edustava henkilö oksenteli eduskunnan käytävillä eikä pysynyt pystyssä.

Kansanedustaja Päivi Räsänen hälytettiin paikalle arvioimaan tilannetta lääkärinä.

– Pitää paikkansa. Minua tultiin hakemaan kesken täysistunnon, että nyt tarvitaan lääkäriä. Oli niitä pikkujouluja, Räsänen kertoo MTV Uutisille.

Räsänen kertoo, että tuntui ristiriitaiselta, että tilanne sattui juuri, kun keskusteltiin alkoholin haitoista.

– Käsiteltiin haittoja samalla, kun ne näkyivät talossa. Tein istunnossa esityksen, että käsittely olisi siirretty seuraavaan päivään siksi, että olisi ehditty perehtyä siihen paremmin mutta myös siksi, että kaikki olisivat selvin päin.

Aamulehden mukaan henkilö vietiin eduskunnasta ambulanssilla. Hän ei ollut kansanedustaja.Korjattu otsikkoa, kyseessä ei ollut kansanedustaja.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.