Kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen ”kulttuurihistoriallisesti merkittävä” kellarisauna-asunto avattiin yleisölle – katso, miltä kohutussa kakkoskodissa näyttää

Kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen kellarisauna-asunto avasi ovensa saunojille 0:33

Kesällä kohua aiheuttanut kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) kakkosasunto, Helsingin Taka-Töölössä sijaitseva kellarisauna, on pantu vuokralle tällä viikolla.

Katso ylläolevalta videolta, miltä saunatiloissa näyttää.

SaunaOnline-palveluun ilmestynyttä 60-neliöistä saunatilaa vuokrasi aiemmin Hakkaraisen lisäksi kansanedustaja Ville Vähämäki (ps.). Kansanedustajat olivat ilmoittaneet saunan kakkosasunnokseen. 

Asiasta nousi poru, sillä saunaa ei oltu tarkoitettu asumiseen, ja kansanedustajat saivat saunasta korotettua kulukorvausta. Asiasta uutisoi kesällä Iltalehti.

Eduskunnassa pohditaan nyt, joutuvatko kansanedustajat maksamaan korvauksia takaisin.

"Kelpaa myös perus-kansanedustajille"

SaunaOnlinen vuokrailmoituksessa kohusta on otettu kaikki ilo irti.

Saunaa markkinoidaan nyt nimellä PerusSauna. "Kulttuurihistoriallisesti merkittävän" saunan kerrotaan kelpaavan tasoltaan jopa "perus-kansanedustajille".

– SaunaOnline tekeekin nyt kulttuuriteon ja tarjoaa kaikille mahdollisuuden mukavaan illanviettoon PerusSaunassa - paikassa, jonne aiemmin pääsivät vain harvat ja valitut, vuokrailmoituksessa julistetaan.

"Ajattelin, että tuo pitäisi saada listoille"

SaunaOnlinen toimitusjohtaja Tuomas Takkula kertoo haaveilleensa saunan saamisesta vuokrattavaksi jo, kun kohu Hakkaraisen ja Vähämäen asumisjärjestelyistä nousi viime kesänä.

– Ajattelin, että kyllähän tuo pitäisi saada meidän listoille, hän sanoo. Kun omistaja otti yhteyttä, sanoin heti, että ilman muuta tämä laitetaan. 

Aiemmin tällä viikolla julkaistun vuokrailmoituksen mukaan tila tarjoaa puitteet jopa 16 hengen saunaillalle tai muulle illanvietolle. Saunatilassa on varusteet kokouksen järjestämiseen. Myös kodinkoneita löytyy perustarpeisiin. 

Kenties myös Hakkaraisen ja Vähämäen koeajamille lauteille pääsee vihtomaan muutaman sadan euron päivähintaan.

Asiasta ensimmäisenä uutisoi Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat