Mainos

Kansa vaatii hallituksen eroa

Vaalirahakohuun kyllästyneet kansalaiset ovat perustaneet suositulle adressit.com -sivustolle useita adresseja, jotka vaativat ennenaikaisten eduskuntavaalien järjestämistä.

Uudet eduskuntavaalit NYT -adressi peräänkuuluttaa kokonaan uutta eduskuntaa, jossa ei istuisi yhtään vaalirahakohun ryvettämää edustajaa.

- Viime kuukausina paljastunut poliittinen kähmintä ja lahjonta, ns. vaalirahakohu, antaa täyden syyn olettaa, että vähintään puolet eduskunnasta on ottanut vastaan lahjuksia. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikki porvaripuolueiden istuvat kansanedustajat ovat saaneet yrityksiltä vaalirahaa, ja myös vasemmistolla on omat kansanpetturinsa, esim. eräs Lipposen perhe, joka myi suomalaisuutensa pellinpalasesta ja rahasta. Unohtamatta vasemmistolaisten Stasi-kytkentöjä, joita ei ole vieläkään paljastettu.

Vaaditaan uusi eduskunta -adressi on kyllästynyt hallituksen toimettomuuteen ja kyvyttömyyteen hoitaa yhteiskuntaa ja kansalaisten hyvinvointia alkeellisimmillakaan tasoilla.

- Vaaditaan uudet eduskuntavaalit ja muutos lähtee siitä - nykyinen hallitus on degeneroitunut ja sokaistunut omasta jargonistaan, jonka ymmärryksen kansa menetti jo kauan sitten. Poliittiset puheet teoiksi, jopa karvaiksi, mutta nyt on kyseessä kansakunnan yhtenäisyys, ja silloin kansa kestää suuriakin leikkauksia, kunhan se voi luottaa valintoihinsa.

Eroa pääministeri Vanhanen ! -adressi ei enää jaksa hajamielisen pääministerin jatkuvia selittelyjä ja vastuun väistämisiä.

- Olemme lopunkyllästyneitä muistikatkoksiisi ja siihen että et suostu kommentoimaan laittomia tai hämäräperäisiä lehmänkauppoja, joihin puolueesi on ollut rahoituskuvioissaan osallisena. Toimivassa demokratiassa olisit jo aikoja sitten kantanut vastuusi ja eronnut vapaaehtoisesti. Me adressin allekirjoittaneet olemme sitä mieltä että Suomessakin on demokratian toimittava kansalaisten haluamalla tavalla. Poliittisen viran ei tule oikeuttaa lahjontaa tai muuta kähmintää, joka ei ole muutenkaan normaalisti sallittua.

Helsingin yliopiston professori Timo Airaksinen ei pidä mahdollisena ajatusta vaaleista, joita kukaan ei rahoita.

- Mistä se raha sitten vaaleihin tulee. Se olisikin hauskaa, jos nyt hajotettaisiin eduskunta, eikä kenelläkään olisi enää rahoitusta. Vain rikkaiden sukujen vesat pääsisivät eduskuntaan. Kaikki köyhät jäisivät rannalle sitten, niinkö? Ei se niin helppo ole tämä asia, Airaksinen toteaa Huomenta Suomessa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.