Kammottava video: Näin yllättäen lapsi voi karata vanhemmiltaan ja juosta auton alle – pikkupoika huijasi kuolemaa kahdesti

Ei herkille: Pikkupoika juoksi auton eteen – huijasi kuolemaa kahdesti 0:21
Kuljettajalla ei ollut mitään mahdollisuutta väistää tielle juossutta pikkupoikaa. Video ei sovellu herkimmille katsojille.

Autokoulun opetusauton kojelautakameraan tallentui joulukuussa hirvittävältä näyttänyt onnettomuus Englannin Nottinghamissa. Pelkästään se, että pieni poika säilyi hengissä, on ihme. Vielä yllättävämpää on se, että hän loukkaantui vain lievästi.

Nottinghamissa tapahtui joulukuussa kammottava onnettomuus, kun pieni poika juoksi täysin yllättäen henkilöauton eteen. Valo paloi autoille vihreänä, mutta liikennevaloja ymmärtämätön tai vaarasta tietämätön poika karkasi aikuisen otteesta ja ryntäsi suoraan tielle.

Autoa ajoi onnettomuushetkellä autokoulun oppilas, jonka autoilu-ura alkoi todella epätoivotulla tavalla. Kuljettajalla – sen enempää kuin vieressä istuneella opettajallakaan – ei ollut mitään mahdollisuutta pysäyttää autoa ajoissa. Auto törmää poikaan, joka lentää konepellin kautta viereiselle kaistalle ja on vähällä jäädä toisen auton yliajamaksi. Poika kuitenkin nousee välittömästi ylös eikä vaikuta loukkaantuneen.

– Muutaman sekunnin kestänyt tilanne tuntui ikuisuudelta, opettaja kertoo.

Opettajan mukaan heidän nopeutensa oli reilusti alle 65 kilometrin nopeusrajoituksen.

Kaikeksi onneksi sekä autoa kuljettanut nainen, hänen opettajansa että tilanteen silminnäkijät olivat tilanteen tasalla. Ambulanssikin oli aivan heidän perässään. Poliisikin osui paikalle kuin tilauksesta.

Opettaja antaa erityiskiitokset oppilaalleen, jonka hän kertoo olevan lääketieteen opiskelija. Nuori nainen oli toiminut tilanteessa esimerkillisesti ja oli ollut elementissään avustaessaan paikalle saapuneita ensihoitajia.

Lähde: Reuters / Newsflare

Lue myös:

    Uusimmat